Παρουσιάστης μη προικισμένος ζήτησε απο τον Σειρηνάκη 50.000 ευρώ για να παίξει

-Αυτό κι αν είναι hot . Λίγο μετά τα γυρίσματα της ταινίας »Αποπλάνηση στην Σαντορίνη», ο πορνοπαραγωγός δέχτηκε τηλεφώνημα απο παρουσια...

-Αυτό κι αν είναι hot. Λίγο μετά τα γυρίσματα της ταινίας »Αποπλάνηση στην Σαντορίνη», ο πορνοπαραγωγός δέχτηκε τηλεφώνημα απο παρουσιαστή στο γραφείο του.


Στην αρχή ο Σειρηνάκης υπέθεσε πώς τον ήθελε για ρεπορτάζ και έδωσε εντολή στους συνεργάτες του να πούν ότι δε μιλάει ποτέ.


Έλα όμως που το αγόρι αυτό επέμενε και μάλιστα πολύ. Είχε βεβαίως λόγο. Και ο λόγος δεν ήταν άλλος από τις δόσεις του Δανείου του.


Το παλικάρι αποφάσισε να βάλει ντόγκα αρκετές χιλιάδες ευρώ και ν΄αγοράσει σπίτι. Λογική απόφαση. Εκείνη δε την εποχή έβγαζε 15 χιλιαρικάκια το μήνα χαλαρά…Μαζί με τα extra ακουμπούσε τα 20.


Το κακό είναι πως τα «γούστα» κράτησαν λίγους μήνες και η καριέρα του προσγειώθηκε ανώμαλα στα υπόγεια. Έτσι αποφάσισε να πουλήσει το κορμί του στον Σειρηνάκη.


Σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές το ραντεβού έγινε, ο παρουσιαστής ζήτησε 50.000 ευρώ αμοιβή-κάτι που συμφωνήθηκε από κοινού-όπως και οι μοριακές εξετάσεις στις οποίες υποβάλλονται όλοι οι πρωταγωνιστές δέκα μέρες πρίν τα γυρίσματα.


Αυτά όμως τα υπολόγισαν χωρίς τον «ξενοδόχο». Και τι εννοώ; Όταν ο τύπος κατέβασε τα παντελόνια του…όλοι σάστισαν με την… «μπάμια» του…Ήταν μικρός και διόλου προικισμένος… Ευτυχώς που δεν έδωσε προκαταβολή ο παραγωγός ο οποίος με τρόπο ζήτησε να σταματήσουν…

νασος

Δείτε επίσης...

Showbiz 72765758383606408
item