ΣΟΚ - Περπατούσε με τις κόρες του... και καρφώθηκε στο λαιμό του βέλος 50 εκατοστών! [ΒΙΝΤΕΟ]

Ένας πατέρας δύο παιδιών επέζησε ως εκ θαύματος, όταν ένα τεράστιο βέλος σφηνώθηκε στο λαιμό του, κατά τη διάρκεια μιας βόλτας σε πάρκο ...


Ένας πατέρας δύο παιδιών επέζησε ως εκ θαύματος, όταν ένα τεράστιο βέλος σφηνώθηκε στο λαιμό του, κατά τη διάρκεια μιας βόλτας σε πάρκο της Ρωσίας.

Ο 38χρονος, Konstantine Myakush, πραγματοποιούσε μια οικογενειακή εκδρομή με τις δυο του κόρες, σε ένα αθλητικό κέντρο στη Μόσχα, όταν ξαφνικά χτυπήθηκε από ένα αδέσποτο βέλος 50 εκατοστών.


Το βέλος, το οποίο πιστεύεται ότι εκσφενδονίστηκε κατά λάθος από ένα μέλος του συλλόγου τοξοβολίας, θα μπορούσε να είχε σκοτώσει τον 38χροβο, καθώς προσγειώθηκε μόλις δύο εκατοστά μακριά από κεντρική αρτηρία.

Ο Ρώσος όχι μόνο επέζησε, αλλά διατήρησε τις αισθήσεις του και αμέσως κάλεσε τη σύζυγό του. Η τελευταία κάλεσε αμέσως ασθενοφόρο και ο άτυχος πατέρας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

Αφού επιβεβαιώθηκαν οι γιατροί για την ασφάλεια της υγείας του, οι χειρούργοι του αφαίρεσαν αμέσως το βέλος. Σήμερα, αναρρώνει στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας και θα πάρει εξιτήριο σε λίγες εβδομάδες.

Δείτε επίσης...

Περίεργα 3366676841500491475
item