Εκλογές 2012 - ΠΡΟΣΟΧΗ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΥΣΦΗΜΙΣΗ!

ΟΧΙ στην αποχή, το άκυρο, το λευκό και στα παρακάτω κόμματα. Δε θα σου πω τι να ψηφίσεις.  Θα σου πω τι να μην ψηφίσεις.  

ΟΧΙ στην αποχή, το άκυρο, το λευκό και στα παρακάτω κόμματα.


Δε θα σου πω τι να ψηφίσεις. 

Θα σου πω τι να μην ψηφίσεις.
 


Κατ΄αρχήν. Να ξεκαθαρίσουμε τα παρακάτω απλά θέματα.


Αποχή: 
Έστω ότι 100 άτομα ψηφίζουν. 
Τα 30 ΝΔ. Άρα έχουμε 30%.
Αν όμως από τα 100 ΔΕΝ ψηφίσουν τα 20 και 30 ψηφίσουν ΝΔ τότε έχουμε ένα σύνολο 80 ατόμων (100%), άρα με την απλή μέθοδο των τριών ΝΔ ψηφίζει το 37,5% ! 
Σκατά στην αποχή λοιπόν.


Άκυρο & Λευκό. Έχουν φροντίσει με Νόμο τα άκυρα και τα λευκά να ΜΗΝ προσμετρόνται στα έγκυρα. Λειτουργούν δηλαδή όπως η αποχή! Σα να μη ψήφισες καθόλου! Άρα ούτε αυτά μας κάνουν. 


Πάμε τώρα στα επικίνδυνα κόμματα.
ΝΔ

Συνεχόμενα εγκλήματα εναντίον σου από το 1974. Οι πατέρες της όμως εγκληματούσαν ήδη πριν από τη Χούντα! 


Συμφωνία με την τότε Γερμανική ηγεσία για την μη διεκδίκηση των πολεμικών αποζημιώσεων. Για αυτό σήμερα όλοι κάνουν την πάπια για το συγκεκριμένο θέμα. Ο παλιός ο Καραμανλής είχε φροντίσει. 


Ο παλιός ο Καραμανλής επίσης είχε προλάβει να κάνει την αρχή για την υπερχρέωσή μας, όταν με την παραπάνω συμφωνία, συμφώνησε και στην παραλαβή δανείου 200 εκατομμυρίων μάρκων από την τότε Γερμανία.


Αγνόηση του Μακεδονικού ζητήματος, όταν όλα θα μπορούσαν να είχαν τελειώσει, με αποτέλεσμα σήμερα οι κάτοικοι των Σκοπίων να φαντασιώνονται σχέσεις αίματος με τον Μέγα Αλέξανδρο. 
Σημείωση: Ο Σαμαράς που το 1993 για αυτό το ζήτημα είχε "ρίξει" την κυβέρνηση Μητσοτάκη, σήμερα είναι υπέρ της σύνθετης ονομασίας και κατά του δημοψηφίσματος για αυτό το θέμα. Ο ορισμός του πατριδοκάπηλου.


Παράδοση της ελληνικής υπαίθρου στις φωτιές των πρακτόρων. Ασύμμετρη απειλή και μαλακίες. Έγινε πολλές φορές.
Υποκλοπές. Παρακολούθηση του ίδιου του Πρωθυπουργού. 


Δολοφονία του Πατριάρχη Αλεξανδρείας μέσω της «ατυχούς» πτώσης του Σινούκ.


Φαγοπότι Ολυμπιακών Αγώνων. Δουλική εκμετάλλευση εργατών ελλήνων και ξένων κατά το κτίσιμο των υποδομών.


Ζαχόπουλος. Αγαπητικός του Καραμανλή έως ότου αποκαλύφθηκε.


Παράδοση του ΟΤΕ στην Γερμανική Deutche Telecom.


Siemens. Το σκάνδαλο το μοιράζεται με το ΠΑΣΟΚ. Σκεφτείτε απλά ότι η Siemens είχε ειδικό τομέα που στόχο είχε την επιτυχή διαφθορά ελλήνων πολιτικών!


Δολοφονία Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου.


Βατοπέδι. 


Συναίνεση Παπούλια (ως πρόεδρος της Δημοκρατίας) και της Μπενάκη (ως πρόεδρος της Βουλής) σε περιορισμό της εθνικής κυριαρχίας, καταπάτηση δικαιωμάτων του πολίτη, νέες μορφές διακυβέρνησεις.


Συνυπεύθυνη στην παράδοση της εθνικής κυριαρχίας προς τους δανειστές του Μνημονίου. Τη στιγμή που καταψήφιζε το πρώτο μνημόνιο, υπερψήφιζε τα άρθρα του. Το δεύτερο μνημόνιο το υπερψήφισε. Όπως και συγκυβέρνησε τελικά με το ΠΑΣΟΚ και το ΛΑΟΣ με αποτέλεσμα την ελεύθερη καταπάτηση του Συντάγματος και των δικαίων του έλληνα πολίτη από ξένους τραπεζίτες και τυχοδιώκτες.
ΠΑΣΟΚ


Συνεχόμενα εγκλήματα εναντίον σου από το 1981. 


Αφαίρεση του πολυτονικού. Η απόφαση πάρθηκε βράδυ, με λιγότερους από 30 βουλευτές στη Βουλή. Ήταν η αρχή για την φτωχή Παιδεία και μαλάκυνση των ελλήνων. Η συγκεκριμένη πράξη ήταν επίθεση στο μυαλό των ελλήνων. Από πότε ο Νόμος ορίζει τον Πολιτισμό;  


Απίστευτη αύξηση του δημόσιου χρέους, επί Ανδρέα Παπανδρέου. Από την πρώτη μέρα στην εξουσία άρχισε ο υπερδανεισμός. Αυτό συνεχίστηκε από όλες τις επόμενες κυβερνήσεις, είτε του ΠΑΣΟΚ, είτε της ΝΔ. Κατάλαβες τώρα από πού αυξήθηκαν οι μισθοί και οι συντάξεις; Τα δίνανε σε εσένα και τα παίρνανε από τα παιδιά σου!


Δολοφονία Μιχάλη Καλτεζά.


Δημιουργία γκρίζων ζωνών στο Αιγαίο. Δολοφονία τριών ανθρώπων στα Ίμια το 1996. Συμπεριφορά στην ελληνική σημαία ως «πανί». Δουλοπρέπεια απέναντι στον τσαμπουκά της Τουρκίας. Σήμερα οι Τούρκοι και οι Αμερικανοί δρουν στο Αιγαίο σαν να είναι το σπίτι τους. Αυτό θα οδηγήσει μελλοντικά σε κλοπή των πόρων του Αιγαίου. Αυτό είναι το σχέδιο.


Χρηματιστήριο. Η μεγαλύτερη αναδιανομή πλούτου από τους φτωχούς προς τους πλούσιους, με κυβερνητικό σύστημα. Ξαφνικά μία μέρα η πλειοψηφία έχασε την περιουσία της και λίγοι γίνανε ζάμπλουτοι. 


Συμμετοχή στην διάλυση της Γιουγκοσλαβίας. 


Μίζες τεραστίων διαστάσεων ώστε οι ένοπλες δυνάμεις να ‘ενισχυθούν’ με στραβά υποβρύχια και ανύπαρκτους πυραύλους.


Υποτίμηση της δραχμής πριν την είσοδο στην ΟΝΕ.


Παράδοση της διαχείρισης του δημόσιου χρέους στην Goldman Sachs, από τον Κώστα Σημίτη. Η Goldman Sachs διαχειριζότανε το ελληνικό δημόσιο χρέος και την ίδια στιγμή πόνταρε στην χρεοκοπία της Ελλάδας. 


Παράδοση του Οτσαλάν στους Τούρκους.


97 νέοι φόροι, επί Σημίτη.


Παράδοση των Χρυσορυχείων της Χαλκιδικής αξίας 20 δισεκατομμυρίων ευρώ σε ζάμπλοτους ιδιώτες (πχ Μπόμπολας) έναντι 11 εκατομμυρίων ευρώ. Κλοπή άμεση.

Παράδοση της χώρας στο ΔΝΤ, την Τρόικα και τους δανειστές. Σύμφωνα με τον τότε πρόεδρο του ΔΝΤ Στρος Καν, ο Παπανδρέου είχε ήδη πριν αναλάβει την εξουσία συμφωνήσει την προσφυγή στο ΔΝΤ. 


Ο Θεόδωρος Πάγκαλος δηλώνει ότι ποτέ δεν ήταν ενάντια στην παράδοση της εθνικής κυριαρχίας.


Μνημόνιο 1,2, Μεσοπρόθεσμο και άλλα πολλά. Παράδοση της εθνικής κυριαρχίας στους δανειστές αμετάκλητα! Ό,τι υπάρχει στην ελληνική γη μπορεί να πουληθεί έναντι πινακίου φακής προς τους δανειστές. Στόχος είναι οι μισθοί και οι συντάξεις να φτάσουν σε επίπεδα Βουλγαρίας, ώστε να ελκύσουμε την ανταγωνιστικότητα. Δεν βλέπω καμία ανταγωνιστικότητα στην Βουλγαρία σήμερα, καμιά επένδυση. Ο πραγματικός στόχος είναι οι έλληνες να μετατραπούν σε φθηνό εργατικό δυναμικό για την Ευρώπη και η εξαγορά σε απίστευτα χαμηλές τιμές, των πόρων της ελληνικής γης. Τα πάντα, από νερό και μνημεία μέχρι πετρέλαιο, χρυσό και ουράνιο. 


Ψηφίζοντας ΠΑΣΟΚ βοηθάς ΝΔ.
Ψηφίζοντας ΝΔ βοηθάς ΠΑΣΟΚ.Και τα δύο παραπάνω κόμματα φυσικά, είναι συνυπεύθυνα στη διαμόρφωση ρηχών συνειδήσεων των πολιτών καθώς και σε προοδευτική μείωση του νοητικού επιπέδου των ελλήνων


Και τα δύο κόμματα είναι υπεύθυνα για την πεισματική άρνηση επίλυσης του Κυπριακού ζητήματος, με αποτέλεσμα σήμερα να εμφανίζονται ‘Κυπριακές εθνικές συνειδήσεις’ και άλλα κουλά. 


Τα δύο αυτά κόμματα από την Μεταπολίτευση και μετά σε κοροϊδεύουν. Κάθε φορά τα ίδια, πόσο εύκολα ξεχνάς; Σου υπόσχονται και μετά σε κλέβουν. Η λίστα και για τα δύο κόμματα θα μπορούσε να μη τελειώσει ποτέ.


ΔΕΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΣΟΥ. 
ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΦΤΩΧΥΝΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΧΑΖΕΨΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΤΗΝ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΟΝΤΑΙ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΑ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ. 


ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΚΑΙ ΞΕΝΕΣ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΕΣ ΕΧΟΥΝ ΒΑΛΕΙ ΣΤΟ ΜΑΤΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΥ. ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ Η ΝΔ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΤΟΠΙΚΑ ΠΙΟΝΙΑ ΑΥΤΩΝ. 


ΞΥΠΝΑ ΜΑΛΑΚΑ ΕΛΛΗΝΑ.


ΛΑ.Ο.Σ.


Κόμμα – τσίρκο. Ακροβάτες, που κάνουν τούμπες από προδοσία σε προδοσία, ακόμη και όταν αφρίζουν για να αποδείξουν τον πατριωτισμό τους. Στα κανάλια είναι για τον λαό (που λέει ο λόγος) και στην Βουλή για το χρήμα. Ηθοποιοί, τραγουδιστές, ποδοσφαιριστές, υιοί προπονητών, υιοί φασιστών νεοναζί, κερατωμένες γυναίκες τραγουδιστών είναι λίγα από τα μαργαριτάρια αυτού του τσίρκου, εεε κόμματος. 
Είναι αστείοι στα ποσοστά που έχουν, αλλά σε μεγαλύτερα ποσοστά μπορεί να γίνουν επικίνδυνοι. 
Ακόμη και τώρα που δε ξεπερνούν το 5% είναι ήδη υπεύθυνοι για την προδοτική συγκυβέρνηση και την υπερψήφιση του δεύτερου Μνημονίου.
ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ – ΠΡΑΣΙΝΟΙ


Ανιστόρητες, ανήθικες απόψεις επί του Μακεδονικού ζητήματος. Άμεση στήριξη, μέσω του Τρεμόπουλου, ακραία εθνικιστικών θέσεων ορισμένων Σκοπιανών γειτόνων, στηρίζοντας μία ανύπαρκτη τεχνιτή μειονότητα εντός της Ελλάδας, αλυτρωτικές δηλώσεις για τη "σκλαβωμένη Θεσσαλονίκη  (!!)" καθώς και το λεγόμενο «Μακεδονικό Αναγνωστικό». Να έχετε υπ΄όψη ότι ο Τρεμόπουλος είναι ευρωβουλευτής αυτή τη στιγμή και υποτίθεται ότι εκπροσωπεί τις ελληνικές θέσεις.


Θεώρηση των μουσουλμάνων της Θράκης ως Τούρκους. Μπορεί μέρος των μουσουλμάνων να έχουν τουρκική εθνική συνείδηση, αλλά υπάρχουν μουσουλμάνοι με ελληνική εθνική συνείδηση καθώς και Πομάκοι που, παρά τη θέλησή τους, τους επιβάλλεται η εκμάθηση της τουρκικής ως μητρική γλώσσα!


Φυσικά όλα αυτά δε τα κάνουν γιατί λυπούνται καταπιεσμένες μειονότητες. Τα αμερικανόφιλα κεφάλαια της Τουρκίας και των Σκοπίων αντίστοιχα διψούν για ελληνικό έδαφος (ή υπέδαφος). Πληρώνονται για να εκφράζουν αυτές τις "συμπονετικές" απόψεις.
ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ


Δε θα πω πολλά εδώ. Σκέψου το εξής.
Δεν είναι απλοί ακροδεξιοί. Είναι υπέρμαχοι του ναζισμού και της άριας φυλής, τη στιγμή που η ελληνική φυλή δεν έχει κάποια σχέση με όλο αυτό και μάλιστα υπέφερε από αυτή την άρρωστη φαντασίωση. 
Οι παππούδες σου με αίμα και όπλα πριν 70 χρόνια απώθησαν τον ναζισμό από την Ελλάδα. Μην τον επαναφέρεις εσύ τώρα με την ψήφο σου. 
Σκέψου τα παραπάνω. Η ενασχόληση με τα κοινά δεν είναι δικαίωμα, είναι υποχρέωση. Εάν δε φωνάξεις εσύ για το δίκαιό σου, δε θα το κάνει άλλος. Και αν δε φωνάξεις εσύ για το δίκαιό σου, δεν έχεις το δικαίωμα να γκρινιάξεις έπειτα. 


Είσαι το ίδιο υπεύθυνος για την παρακμή σου όσο είναι και αυτοί.


Νομίζω ότι σε αηδίασαν αρκετά τα ανωτέρω λογότυπα. Ρίξε μια ματιά τώρα στην πανεμορφιά της ελληνικής φύσης!


Δείτε επίσης...

Πολιτική 9090045212872081198
item