H PayPal ανακοινώνει το σύστημα φορητών πληρωμών PayPal Here [Video]

H PayPal ανακοίνωσε και επίσημα χθες το PayPal Here, ένα νέο σύστημα πληρωμών που σκοπό έχει να βοηθήσει τις μικρές επιχειρήσεις να ολ...


H PayPal ανακοίνωσε και επίσημα χθες το PayPal Here, ένα νέο σύστημα πληρωμών που σκοπό έχει να βοηθήσει τις μικρές επιχειρήσεις να ολοκληρώνουν ευκολότερα χρεώσεις μέσω φορητών συσκευών.
Η γνωστή εταιρεία online πληρωμών που ανήκει στο eBay παρουσίασε τον μπλε αντάπτορα που βλέπετε στη φωτογραφία που «κουμπώνει» στην υποδοχή ακουστικών του iPhone και συνεργάζεται με την αντίστοιχη εφαρμογή για iOS και αργότερα για Android.


Οι χρήστες μπορούν να περνούν την πιστωτική τους κάρτα στην κατάλληλη υποδοχή του αντάπτορα ολοκληρώνοντας με αυτόν τον τρόπο τις συναλλαγές τους εύκολα και γρήγορα. Η PayPal συνεργάζεται με τις VISA, American Express, Discover και MasterCard υποστηρίζοντας πιστωτικές και χρεωστικές κάρτες επιτρέποντας ταυτόχρονα στους χρήστες να ζητούν τιμολόγιο και να επιβλέπουν τις συναλλαγές τους.

To μεγαλύτερο πλεονέκτημα, όπως καταλαβαίνετε, του PayPal Here σε σχέση με την αντίστοιχη πρόταση της Square είναι η μεγάλη βάση των χρηστών που ξεπερνά τα 100 εκατομμύρια σε 190 χώρες ανά τον κόσμο. Μέχρι στιγμής, όμως, το PayPal Here είναι διαθέσιμο σε ΗΠΑ, Καναδά, Αυστραλία και Χονγκ Κονγκ.

Μπορείτε να μάθετε περισσότερα για το PayPal Here μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα της εταιρείας εδώ. Προς το παρόν δείτε το σχετικό βίντεο:
techgear.gr

Δείτε επίσης...

internet 6588484380678983836
item