Ο μαύρος που βόλευε δύο Πατρινιές

Ακούγεται απίστευτο, όμως η είδηση είναι καλά εξακριβωμένη, με πληροφορίες... ακόμη και από το γραφείο ερευνών! Όσα θα διαβάσετε συνέβησ...


Ακούγεται απίστευτο, όμως η είδηση είναι καλά εξακριβωμένη, με πληροφορίες... ακόμη και από το γραφείο ερευνών! Όσα θα διαβάσετε συνέβησαν πριν από μερικούς μήνες και αφορούν γιατρό της Πάτρας και ξενοδοχείο της πόλης…

Ο μεγαλογιατρός, σύμφωνα με το αποκαλυπτικός ρεπορτάζ της εφημερίδας «Κόσμος», είχε αρχίσει να υποψιάζεται την σύζυγό του καθώς απουσίαζε από το σπίτι, χωρίς πολλές φορές να μπορεί να δικαιολογήσει επαρκώς το λόγο της απουσίας. Μετά από αρκετά συζυγικά «επεισόδια» αναγκάστηκε να καταφύγει σε γραφείο ιδιωτικών ερευνών ώστε να βρει λύση.
Στέλεχος του γραφείου παρακολουθούσε επί μέρες τις κινήσεις της κυρίας και κάποιο πρωί την είδε να μπαίνει σε ξενοδοχείο της πόλης, το οποίο βρίσκεται στην οδό Αγίου Ανδρέου. Προς μεγάλη του έκπληξη στο ξενοδοχείο έμπαινε μαζί της και ένας Αφρικανός (σύμφωνα με την περιγραφή του έμοιαζε με πωλητή cd)! Προφανώς η γυναίκα του γιατρού είχε τέτοιο πάθος που ήθελε μαύρο για να ικανοποιηθεί σεξουαλικά!
Σαν να μην έφτανε αυτό όμως σύμφωνα με τον ιδιωτικό αστυνομικό-στέλεχος του γραφείου που ανέλαβε την υπόθεση, στο ξενοδοχείο μπήκε... και συγγενικό πρόσωπο του γιατρού (επίσης γυναίκα). Προφανώς οι δύο γυναίκες (είχαν διαφορά ηλικίας) αναζητούσαν την απόλαυση σε τρίο!

ESPRESSAKIA newsroom

Δείτε επίσης...

Διάφορα 5060529777110596101
item