Δειτε πόσα χρήματα θα κερδίσετε εάν βάλετε τώρα πετρέλαιο θέρμανσης

Βροχή πέφτουν οι παραγγελίες στις εταιρείες και τα πρατήρια υγρών καυσίμων που διακινούν πετρέλαιο θέρμανσης ενόψει της εξίσωσης του ειδι...

Βροχή πέφτουν οι παραγγελίες στις εταιρείες και τα πρατήρια υγρών καυσίμων που διακινούν πετρέλαιο θέρμανσης ενόψει της εξίσωσης του ειδικού φόρου κατανάλωσης που θα εκτοξέυσει την τιμή του πετρελαίου από το 1 ευρώ το λίτρο που πωλείται σήμερα, στο....

1,45 με 1,47 ευρώ το λίτρο από τον Οκτώβριο του 2012. 

Όπως δήλωσε o Πρόεδρος του Συνδέσμου Εμπορίας Εταιρειών Πετρελαιοειδών, Γιώργος Μασσαλής “παρατηρείται τον μήνα Απρίλιο πολλοί καταναλωτές ενόψει της αύξησης της τιμής του πετρελαίου θέρμανσης η οποία θα είναι περίπου 40%, να προβαίνουν σε γέμισμα των δεξαμενών κερδίζοντας ένα σημαντικότατο ποσό. Σήμερα η τιμή του πετρελαίου θέρμανσης είναι στο 1 ευρώ το λίτρο και τον Οκτώβριο του 2012 θα είναι περίπου στο 1,40 ευρώ το λίτρο.

ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ

- Εάν κάποιος γεμίσει και πάρει 1500 λίτρα τώρα και δώσει 1.500 ευρώ θα κερδίσει 600 ευρώ σε σχέση με τον Οκτώβριο του 2012.
- Εάν κάποιος γεμίσει τη δεξαμενή του με 1.000 λίτρα θα κερδίσει περίπου 400 με 420 ευρώ.
“ΔΕΝ ΠΟΥΛΗΣΑΜΕ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΟΤΑΝ ΕΚΑΝΕ ΚΡΥΟ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΥΛΑΜΕ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΑ ΚΑΛΟΡΙΦΕΡ ΕΙΝΑΙ ΚΛΕΙΣΤΑ”

“Πάρα πολύς κόσμος, κυρίως όσοι μένουν σε μονοκατοικίες φουλάρουν τις δεξαμενές τους. Αυτό όμως το πλεονέκτημα μπορεί να το χρησιμοποιήσει κάποιος μέχρι τις 30 Απριλίου. Όποιος καταναλωτής το επιθυμεί πρέπει να σπεύσει άμεσα και όχι να περιμένει την τελευταία ημέρα γιατί τότε θα υπάρξει πρόβλημα εφοδιασμού. Υπάρχει μεγάλη ζήτηση για αποθεματοποίηση. Ποσότητες που δε διακινήθηκαν όταν έκανε πάρα πολύ κρύο, τις πουλάμε τώρα που τα καλοριφέρ είναι κλειστά. Η αντίστοιχη περυσινή περίοδος με την παρούσα έχουν αύξηση στις πωλήσεις κατά 50%” πρόσθεσε ο κύριος Μασσαλής.
thestival.gr

Δείτε επίσης...

Tips 5817097582799049831
item