Η Κατερίνα Γκαγκάκη, εξομολογείται γυμνή!

Η Κατερίνα Γκαγκάκη, είναι μία από τις διάσημες κυρίες που βγήκαν από τα ρούχα τους προκειμένου να ευαισθητοποιηθούν οι γυναίκες όσον αφο...

Η Κατερίνα Γκαγκάκη, είναι μία από τις διάσημες κυρίες που βγήκαν από τα ρούχα τους προκειμένου να ευαισθητοποιηθούν οι γυναίκες όσον αφορά στην αυτοεξέταση για την πρόληψη του καρκίνου του μαστού, αποκαλύπτοντας παράλληλα και για ποιο λόγο το έκανε.

«Δεν υπάρχει τίποτα σημαντικότερο από την πρόληψη. Είμαστε τυχερές γιατί μας δίνεται απλόχερα η ευκαιρία να το προλάβουμε και να το αντιμετωπίσουμε. Έχω υπάρξει κι εγώ εξαιρετικά αμελής, όπως όλες οι γυναίκες γίνονται όταν αισθάνονται παντοδύναμες. Όταν πολύ πρόσφατα είδα πολύ στενές μου φίλες να τους συμβαίνει, ευαισθητοποιήθηκα. Ιδιαίτερα στις εποχές που ζούμε προσπαθούμε τα θέματα που έχουν ενδεχόμενο μιας κακής εξέλιξης να μην τα αγγίζουμε. Πιστεύω ότι κατά κύριο λόγο οι γυναίκες το αμελούν από τεμπελιά. Είναι πολύ μικρό το ποσοστό που φοβάται. Πρέπει όμως να σταματήσουμε να φοβόμαστε. Είναι κάτι που συμβαίνει στη διπλανή σου πόρτα, αν όχι στο δικό σου σπίτι. Οι γυναίκες που το έχουν μοιραστεί είναι για μένα η μεγαλύτερη πηγή έμπνευσης και μου δίνουν ώθηση να πάω να κοιταχτώ. Το περιβάλλον σου, σου δείχνει ότι αντιμετωπίζεται, για αυτό θεωρώ και σημαντική αυτή τη πρωτοβουλία σας».

athensbars.gr

Δείτε επίσης...

Showbiz 5791815810259038045
item