Πως να δείτε ποιες συσκευές είναι συνδεμένες στο ασύρματο δίκτυο σας

Όλοι όσοι διαθέτουμε σύνδεση το router μας έχουμε και WIFI. To πρόβλημα που παρουσιάζεται είναι ότι δεν γνωρίζουμε εάν κάποιος έχει πρόσ...

Όλοι όσοι διαθέτουμε σύνδεση το router μας έχουμε και WIFI. To πρόβλημα που παρουσιάζεται είναι ότι δεν γνωρίζουμε εάν κάποιος έχει πρόσβαση στο ασύρματο δικτύου μας. Ο λόγος είναι ότι τα προγράμματα που
δείχνουν το network activity παρέχονται – συμπεριλαμβάνονται σε λογισμικό των router που υπάρχουν στην αγορά προς πώληση και όχι στα modem – router που δίνουν οι πάροχοι.

Υπάρχει μια δωρεάν εφαρμογή που επιτρέπει τον έλεγχο τον συνδεμένων συσκευών στο δίκτυο σας. Το πρόγραμμα ονομάζεται “Wireless Network Watcher”, και σας ειδοποιεί κάθε φορά που κάποιος συνδέετε στο δίκτυο σας.

Η εγκατάσταση είναι απλή πατήστε Next στα παράθυρα διαλόγου που θα ανοίξουν.

Μόλις ανοίξει η εφαρμογή θα κάνει Scan το δίκτου σας και θα σας δείξει τις συνδεμένες συσκευές. Για ανανέωση πατήστε F5.




Για να ειδοποιείστε κάθε φορά που μια νέα συσκευή συνδέεται στο ασύρματο δίκτυο σας, πατήστε στο «Options» και επιλέξτε το «Beep On New Device» και μετά το «Background Scan».

Για να κατεβάσετε το “Wireless Network Watcher” πατήστε εδώ:

Το σίγουρο είναι ότι πρέπει το ασύρματο δίκτυο σας να είναι κλειδωμένο με κωδικό.

Δείτε επίσης...

Software 1667917362891146547
item