Πολυτελή κλασικά ανάκτορα στη Μόσχα πωλούνται για 20 ευρώ!

Πολυτελή κλασικά ανάκτορα πωλούνται στη Μόσχα έναντι πινακίου φακής και συγκεκριμένα με το πραγματικά απίστευτο αντίτιμο των ... 20 ε...

Πολυτελή κλασικά ανάκτορα πωλούνται στη Μόσχα έναντι πινακίου φακής και συγκεκριμένα με το πραγματικά απίστευτο αντίτιμο των ... 20 ευρώ!

Και πρόκειται για πραγματικά παλάτια στο κέντρο της ρωσικής πρωτεύουσας, τα οποία πουλά η Δημαρχία της Μόσχας. Οι επαύλεις προς πώληση αριθμούν τις 244, είναι τσαρικής εποχής και τεχνοτροπίας, ενώ κάποια από αυτά έχουν χαρακτηριστεί «μνημειακά» και «διατηρητέα».
Όχι, οι Ρώσοι δεν τρελάθηκαν και δεν πρόκειται για φάρσα, καθώς το δελεάρ των 20 ευρώ κρύβει και παγίδες ή αλλιώς αυστηρές δεσμεύσεις: Ο αγοραστής αναλαμβάνει την υποχρέωση να αναπαλαιώσει το κτήριο και μάλιστα με βάση τα αρχικά σχέδια τα οποία έχουν διασωθεί στα αρχεία της πόλης.
Πιστεύεται ότι το συνολικό κόστος δεν θα ξεπεράσει τα 7 εκατ. ευρώ, ενώ οι σχετικές εργασίες θα πρέπει να ολοκληρωθούν μέσα σε τέσσερα χρόνια
Ήδη, τρία ανάκτορα - των 1600 τ.μ. και 1100 τ.μ. - πουλήθηκαν την πρώτη ημέρα και άλλα πέντε βρίσκονται στην τελική φάση της αγοραπωλησίας.

Δείτε επίσης...

Κόσμος 3109515203054297482
item