Πώς να βγάλεις χρήματα στο ίντερνετ

Θέλεις να αυξήσεις το εισόδημά σου; Μπορείς να το κάνεις έξυπνα και γρήγορα με εργαλείο το διαδίκτυο. Δες πως...

Θέλεις να αυξήσεις το εισόδημά σου; Μπορείς να το κάνεις έξυπνα και γρήγορα με εργαλείο το διαδίκτυο. Δες πως...
Το ίντερνετ σου δίνει πολλές δυνατότητες να κάνεις ό,τι πραγματικά θέλεις. Μπορείς να ενημερωθείς, να ψυχαγωγηθείς, να παίξεις, γιατί όχι και να μην βγάλεις χρήματα; Από τους πιο απλούς ανρώπους που είχαν φαντασία, έχουν γεννηθεί λαμπερές ιδέες. Σου προτείνουμε πέντε πράγματα που μπορείς να κάνεις για να αυξήσεις το εισόδημά σου...

1. Πούλα, πούλα…
Μπορείς να βρεις ένα σωρό πράγματα στη ντουλάπα σου, στην αποθήκη σου ακόμα και στο σαλόνι που θέλεις να το ξεφορτωθείς και να το βγάλεις σε δημοπρασία. Καταχώρησε λοιπόν τα πράγματα που πιστεύεις ότι θα πιάσουν και ξεκίνα το παζάρι. Στο Ricardo μπορείς να ξεκινήσεις την δική σου online δημοπρασία έξυπνα και γρήγορα.


2. Γίνε freelancer
Αν σου αρέσει το γράψιμο υπάρχουν αρκετές ιστοσελίδες που αναζητούν εξωτερικούς συνεργάτες για να γράφουν καλύπτοντας μια τεράστια γκάμα θεμάτων. Στην Αμερική υπάρχει η ιστοσελίδα Freelancer.com στην οποία εάν γραφτείς έχεις πρόσβαση σε όλες τις εταιρείες που ζητούν editors. Επίσης, μπορείς να γράφεις άρθρα σε sites και να πληρώνεσαι ανάλογα με τα κλικ που θα συγκεντρώνεις, όπως είναι το xomba.com.

3. Κάνε affiliate
Μπορείς μ' ένα affiliate link στο προφίλ σου στο facebοok, στο twitter, στην ιστοσελίδα ή και στο blog σου,  να κερδίζεις χρήματα. Είτε με την μορφή κειμένου, είτε με την μορφή γραφιστικού μπορείς να το τοποθετείς στον διαδικτυακό σου χώρο και να παίρνεις προμήθεια, ανάλογα με το ποσοστό που δίνει η κάθε εταιρεία.  Τρία από τα πιο γνωστά affiliate sites είναι το forestview.eu, linkwise.gr και το clickbanner.gr.

4. Φωτογράφε, μια φωτογραφία…
Σου αρέσει να βγάζεις φωτογραφίες, κυκλοφορείς παντού με την μηχανή σου ανά χείρας; Γιατί δεν σκέφτεσαι να τις πουλάς κιόλας; Υπάρχουν πολλές τράπεζες φωτογραφιών όπως το BigStockPhoto, ShutterStock, Fotolia που σε πληρώνουν κάθε φορά που κάποιος κατεβάζει τη φωτογραφία σου. Γίνε stock photographer (όπως ονομάζονται) και ξεκίνα να απολαμβάνεις το χόμπι σου βάζοντας χρήματα στη τσέπη σου…

5. Κάνε το δικό σου e-shop
Το SkroutzStore σου δίνει τη δυνατότητα να δημιουργήσεις το δικό σου ηλεκτρονικό κατάστημα. Μπορείς να επιλέξεις να φτιάξεις το δικό σου κατάστημα με ένα κόστος που ξεκινάει από 15,00€ τον μήνα. Το SkroutzStore αποτελεί τον πιο άμεσο, γρήγορο, επαγγελματικό τρόπο να ξεκινήσετε πωλήσεις μέσα από το Internet!

- Επιλέξτε ένα απο το έτοιμα θέματα του Skroutzstore, αλλάξτε το, εφαρμόστε το δικό σας style, ή απλά δημιουργήστε το εικαστικό σας θέμα απο την αρχή.
- Τα πακέτα προσφέρουν ανταγωνιστικές τιμές, ενώ σας γλιτώνουν απο κρυφά έξοδα συντήρησης και ανάπτυξης. Κρυπτογράφηση, backups, συντήρηση τα αναλαμβάνει το Skroutzstore για εσάς.
- Το Skroutzstore παρέχει σε εσάς την πλατφόρμα χρέωσης και στους πελάτες σας μια σύγχρονη λύση για πληρωμές και παρακολούθηση των παραγγελιών τους.

Όποια από τις παραπάνω μεθόδους κι αν επιλέξετε... σας ευχόμαστε καλά κέρδη!

menslounge.gr

Δείτε επίσης...

Βγάλε λεφτά 8836183462450598994
item