Χάκερς χτύπησαν τους Έλληνες Anonymous στο facebook! Δείτε ποια είναι η νέα σελίδα των Ελλήνων Anonymous

Tο κίνημα των Ελλήνων υποστηρικτών της χακτιβιστικής Ομάδας Anonymous #ΟpGreece στην τελευταία του ανακοίνωση δημοσιοποιεί στο κοινό την...

Tο κίνημα των Ελλήνων υποστηρικτών της χακτιβιστικής Ομάδας Anonymous #ΟpGreece στην τελευταία του ανακοίνωση δημοσιοποιεί στο κοινό την νέα του ιστοσελίδα. Δείτε την...

Μέχρι πρότινος η μεγαλύτερη σελίδα στο Facebook των Ανώνυμους στην Eλλάδα ήταν η http://www.facebook.com/AnonOpGreece, με 32.000 και πλέον ενεργά μέλη.Η ιστοσελίδα φαίνεται παρακάτω:

http://www.secnews.gr/wp-content/uploads/2012/03/anonymousopgreece.oldone.jpg

Σύμφωνα με επιβεβαιωμένες πληροφορίες που κοινοποιήθηκαν στο SecNews, η εν λόγω ιστοσελίδα δεν είναι πλέον στα χέρια των Ελλήνων διαχειριστών της, αλλά στα χέρια Αμερικάνων και συγκεκριμένα δύο ατόμων που ζουν στην Ουάσιγκτον. Τα πλήρη στοιχεία αυτών που επιβουλεύτηκαν την ιστοσελίδα του #OpGreece, εντοπίστηκαν ύστερα από ενδελεχή και πολυήμερη έρευνα από τους Έλληνες Anonymous. Οι εν λόγω Αμερικανοί κατέλαβαν την σελίδα με «ύποπτους»  σκοπούς και στόχο να πληγεί το κίνημα των Ελλήνων Anonymous  με παράλληλη εξύβριση των Ελλήνων μελών της (!).Η σχετική ανακοίνωση των Ελλήνων Anonymous είναι εδώ:

http://www.secnews.gr/wp-content/uploads/2012/03/opgreece_deltio.jpg

Όπως μπορείτε να δείτε και μόνοι σας, από τις υβριστικότατες κοινοποιήσεις που αναρτούν σκόπος τους είναι να πλήξουν το κίνημα των Anonymous και αυτό που πρεσβέυουν. Οι προηγούμενοι διαχειριστές έχουν αποχωρήσει στο σύνολό τους και όπως είναι σαφές ΟΥΔΕΜΙΑ ευθύνη φέρουν πλέον για τα λεγόμενα των τωρινών διαχειριστών της σελίδας.
Η νέα σελίδα δραστηριοποίησης  είναι η παρακάτω  http://www.facebook.com/AnonymousOpGreeceActivism.


AnonymousOpgreece Anonymous #OpGreece   Η νέα ιστοσελίδα δραστηριοποίησης των Ελλήνων Anonymous!

Όλοι οι υποστηρικτές των Anonymous #OpGreece οφείλουν να κάνουν Unlike ΑΜΕΣΑ την παλιά ιστοσελίδα στο Facebook και επιπλέον να υποστηρίξουν ενεργά την νέα ιστοσελίδα! Επιπλέον για  λόγους ασφάλειας προτείνεται να ΜΗΝ επισκεπτόμαστε  την παλαιά ιστοσελίδα μιας και υπάρχουν πληροφορίες οτι μπορεί να χρησιμοποιηθεί για διασπορά malware από τους κακόβουλους Αμερικανούς διαχειριστές της.
πηγή: SecNews
Κάνε Like και μοιράσου το με τους φίλους σου!

Δείτε επίσης...

internet 8848222510166784347
item