Δοκιμάστρια δονητών με μισθό 35.000 ευρώ

Καμία δουλεία δεν είναι ντροπή... Όταν όμως αυτή έχει άμεση σχέση με την ερωτική απόλαυση τότε γίνεται ενδιαφέρουσα. Είτε το πιστεύετε εί...


Καμία δουλεία δεν είναι ντροπή... Όταν όμως αυτή έχει άμεση σχέση με την ερωτική απόλαυση τότε γίνεται ενδιαφέρουσα.
Είτε το πιστεύετε είτε όχι κάπου στη Μεγάλη Βρετανία, μια νεαρή κοπέλα εργάζεται σαν δοκιμαστής σεξουαλικών αντικειμένων.

Ο λόγος για την Nat Garvey με ετήσιο μισθό 35.000 ευρώ το χρόνο. Η νεαρή ....
εργάζεται σπίτι της, μακριά από τα αδιάκριτα μάτια των ανδρών δοκιμάζοντας  διάφορα σεξουαλικά παιχνίδια και βοηθήματα, τα οποία η εταιρία για την οποία εργάζεται τα πουλάει μέσω ίντερνετ.
Σε πιπεράτη συνέντευξη  στη Βρετανική ταμπλοιντ,  Sun, η Νat  αποκαλύπτει ότι  έχει δοκιμάσει περισσότερα από 1.000 σεξουαλικά παιχνίδια σε δύο χρόνια και για αυτό έχει λάβει περίπου 70.000 ευρώ σε δύο χρόνια!!!
"Η δουλειά μου είναι ευχάριστη, διαφορετική και καλύπτει τις ανάγκες μου. Δεν θα μπορούσα να ζητήσω κάτι καλύτερο", δήλωσε η ίδια. Αυτό θα έλειπε!
"Όπως κάθε γυναίκα, έτσι κι εγώ έχω ανάγκες. Χάρη στη δουλειά μου, κάνω κάτι που έτσι κι αλλιώς θα έκανα, αλλά πληρώνομαι κιόλας, ενώ έχω και τσάμπα δονητές. Το μόνο που έχω να κάνω είναι να δοκιμάσω ένα νέο προϊόν, να το βαθμολογήσω και να γράψω μια αναφορά με τα σχόλιά μου. Είναι παιχνιδάκι. Όλες οι φίλες μου θεωρούν ότι έχω την καλύτερη δουλειά στον κόσμο» και προσθέτει "Δεν είμαι σεξομανής. Αντιπροσωπεύω  κανονικά κορίτσια. Κάποια από αυτά αγοράζουν αυτά τα παιχνίδια."
Αξίζει να σημειωθεί ότι στη Μεγάλη Βρετανία πωλούνται περίπου  τέσσερα εκατομμύρια ερωτικά αντικείμενα τον χρόνο.Κάνε Like και μοιράσου το με τους φίλους σου!

Δείτε επίσης...

Διάφορα 1591506405242948426
item