157 χρονών γυναίκα εν ζωή!

Οι εκτιμήσεις για το μέγεθος και τη σύνθεση του ολοένα αυξανόμενου πληθυσμού της Ινδονησίας παραμένουν, παρά την εθνική απογραφή που πραγ...


Οι εκτιμήσεις για το μέγεθος και τη σύνθεση του ολοένα αυξανόμενου πληθυσμού της Ινδονησίας παραμένουν, παρά την εθνική απογραφή που πραγματοποιήθηκε πρόσφατα, αλλά αυτό που δεν μπορεί να μείνει ασχολιάστο είναι η «ανακάλυψη» μιας γυναίκας… 157 ετών.


Οι υπεύθυνοι της απογραφής δήλωσαν πως πιστεύουν τους ισχυρισμούς της γυναίκας ότι γεννήθηκε το 1853, τη χρονιά που έκανε το ντεμπούτο της η Τραβιάτα του Βέρντι, που ξέσπασε ο Κριμαϊκός Πόλεμος και τοποθετήθηκαν οι πρώτες πινακίδες στις διασταυρώσεις του Σαν Φρανσίσκο.

«Δεν υπάρχουν αυθεντικά δεδομένα που να αποδεικνύουν την ηλικία της, αλλά αν κρίνουμε από τους ισχυρισμούς της και την ηλικία της υιοθετημένης κόρης της, που σήμερα είναι 108 ετών, τότε δύσκολα μπορείς να αμφιβάλλεις,» υποστήριξε ο Jhonny Sardjono, της στατιστικής υπηρεσίας.
Το μοναδικό άτομο που αποδεδειγμένα πέρασε τα 120 χρόνια ήταν η Γαλλίδα Jeanne Calment, η οποία πέθανε το 1997 σε ηλικία 122 ετών.

Η αιωνόβια γυναίκα από τη Νότια Σουμάτρα, παρά τα χρόνια της, εξακολουθεί να κάνει δουλειές στο σπίτι, ενώ δήλωσε πως όλη της τη ζωή κάπνιζε τσιγάρα από γαρύφαλλο. Έχει εκπληκτικό μνημονικό, βλέπει πεντακάθαρα, δεν αντιμετωπίζει κανένα απολύτως πρόβλημα με την ακοή της και μιλάει άπταιστα Ολλανδικά -η Ινδονησία ήταν ολλανδική αποικία για εκατοντάδες χρόνια, μέχρι το 1945.
Η κυρία Turinah δήλωσε ότι είχε κάψει όλα τα έγγραφα ταυτοποίησής της το 1965, ώστε να μην κατηγορηθεί πως σχετίζεται με το τότε κομμουνιστικό πραξικόπημα.
Πηγή: Pathfinder.gr
Κάνε Like και μοιράσου το με τους φίλους σου!

Δείτε επίσης...

Περίεργα 7259580956817909985

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

emo-but-icon

item