Τεράστια ταλέντα σε πολύ μικρή ηλικία!

Ορισμένοι άνθρωποι φανερώνουν τις κλίσεις τους από πολύ μικροί και ευτυχώς αναγνωρίζεται από πολλούς το ταλέντο τους. Παρακάτω ορισμένα από...

Ορισμένοι άνθρωποι φανερώνουν τις κλίσεις τους από πολύ μικροί και ευτυχώς αναγνωρίζεται από πολλούς το ταλέντο τους. Παρακάτω ορισμένα από τους νεαρότερους ανθρώπους που έχουν επιτύχει σε κάποιον τομέα, με τις ικανότητες τους …

1. Η νεότερη δασκάλα Yoga (6 ετών)
Η νεαρά αυτή δασκάλα, διδάσκει ενήλικες ως μία ashram, τα τελευταία δύο χρόνια. Η δασκάλα της, 67 ετών, ξεχώρισε τη μικρή μαθήτρια στην ηλικία των 4. Απ’ ότι δηλώνει η μικρή δασκάλα, απολαμβάνει την διδασκαλία και το θεωρεί σπουδαίο πως ενήλικες ακολουθούν τις οδηγίες της.

2. Η νεότερη αναβάτρια μηχανής σε Γύρο του Θανάτου (17 ετών)
Παράτησε το σχολείο για να επιδοθεί στη δουλειά των ονείρων της, που δεν είναι μπαλέτο ή να γίνει ηθοποιός, αλλά αναβάτρια σε μηχανή στον γύρο του θανάτου.

3. Η νεότερη διευθύντρια (14 ετών)
Η Sindhuja Rajaraman, έγινε διευθύντρια σε μία εταιρεία παραγωγής animation, τον Οκτώβριο του 2010, που ο πατέρας της ίδρυσε για αυτήν. Και αν νομίζετε ότι πρόκειται για κάποια μικρή εταιρεία, κάνετε λάθος μιας και διαθέτει 160 υπαλλήλους.

4. Ο νεότερος σέρφερ (2 χρονών)
Ο Jaylan Amor, είναι μόλις 2 ετών και όμως δαμάζει τα κύματα σαν ένας επαγγελματίας. Έχει ήδη λάβει πολλές χορηγίες από διάφορα καταστήματα.

5. Η μικρότερη καλλιτέχνιδα τατουάζ (4 ετών)
Άλλη μία νεαρά που ακολουθεί τα βήματα του πατέρα της. Η Ruby Dickinson, όταν γυρίζει από το νηπιαγωγεία αντί να ασχολείται με τις κηρομπογιές, σαν τα υπόλοιπα κοριτσάκια της ηλικίας της, προτιμά να εξασκείται στην τέχνη της διακόσμησης του ανθρώπινου σώματος με μελάνι.

6. Η μικρότερη ειδική πάνω στο Sake (10 χρονών)
Αν και μόλις 10 ετών, η Akane Niikura, πέρασε με επιτυχία το ινστιτούτο Sake, στην Ιαπωνία. Αν και η ηλικία της, της απαγορεύει να δοκιμάζει Sake, οι οξυμένες αισθήσεις, της επιτρέπουν κυρίως μέσω της οσμής να συμβουλέψει ποιο είδος Sake θα ταίριαζε καλύτερα με το εκάστοτε φαγητό.

7. Ο νεότερος επαγγελματίας σκοπευτής (6 ετών)
Ο Miko Andres, από τις Φιλιππίνες, είναι ο νεότερος σκοπευτής επαγγελματίας στον κόσμο.
Σου άρεσε; Κάνε Like και μοιράσου το με τους φίλους σου!

Δείτε επίσης...

Περίεργα 622788025706666166

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

emo-but-icon

item