Θεματικό πάρκο Angry Birds στην Κίνα

Η  Rovio , η εταιρεία που βρίσκεται πίσω από τα  Angry Birds , έχει αποκαλύψει εδώ και καιρό τα σχέδια της να χτίσει ένα θεματικό πάρκο αφ...

Η Rovio, η εταιρεία που βρίσκεται πίσω από τα Angry Birds, έχει αποκαλύψει εδώ και καιρό τα σχέδια της να χτίσει ένα θεματικό πάρκο αφιερωμένο στο δημοφιλέστατο παιχνίδι. Πρόκειται, μάλιστα, για ένα τόσο μεγάλο project που θα πάρει αρκετό καιρό να πραγματοποιηθεί.


Όπως φαίνεται, όμως, την ιδέα πρόλαβαν ήδη στην Κίνα, όπου μετέτρεψαν ένα παραδοσιακό πάρκο σε πάρκο …Angry Birds! Από την περασμένη Πέμπτη λειτουργεί το νέο θεματικό πάρκο στην πόλη Changsa της Κίνας, χαρίζοντας ατέλειωτες ώρες διασκέδασης σε μικρούς και μεγάλους.
Το πάρκο είναι διακοσμημένο με κούκλες και ομοιώματα των χαρακτήρων του παιχνιδιού, ενώ οι επισκέπτες του έχουν την ευκαιρία να παίξουν Angry Birds στον πραγματικό κόσμο, εκσφενδονίζοντας τα θυμωμένα πουλιά στα κακά γουρούνια με τη βοήθεια τεράστιων σφεντόνων!
Το μόνο δυσάρεστο είναι ότι πιθανώς οι δημιουργοί του πάρκου θα κληθούν να αντιμετωπίσουν τις συνέπειες του νόμου, καθώς το πάρκο δημιουργήθηκε χωρίς την έγκριση της Rovio…
 

 

[via]
Αν σου άρεσε κάνε Like και μοιράσου το με τους φίλους σου!

Δείτε επίσης...

Angry Birds 6203803167690840121

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

emo-but-icon

item