Τηλεπαιχνίδι: «Μετανάστη πάρε 4.000 ευρώ και φύγε από την Ολλανδία»

Ένα τηλεπαιχνίδι που σίγουρα θα συζητηθεί, αφού έχει θέμα τις απελάσεις, αναμένεται να κάνει πρεμιέρα σήμερα, Πέμπτη, στο ολλανδικό δίκτυο...

Ένα τηλεπαιχνίδι που σίγουρα θα συζητηθεί, αφού έχει θέμα τις απελάσεις, αναμένεται να κάνει
πρεμιέρα σήμερα, Πέμπτη, στο ολλανδικό δίκτυο VPRO...
Τίτλος της εκπομπής είναι «Μακριά από την Ολλανδία» και οι παίκτες ηλικίας από 15-24 ετών είναι άτομα που έχουν ζητήσει άσυλο, δεν τους έχει χορηγηθεί και περιμένουν την απέλασή τους.
Ο παρουσιαστής τους κάνει ερωτήσεις για την ιστορία, τους θεσμούς, τη γλώσσα, τη μοναρχία και τον πολιτισμό της Ολλανδίας.

Όπως αναφέρουν «Τα Νέα», ο νικητής θα φύγει με 4.000 ευρώ. Βασική προϋπόθεση όμως για να λάβει το χρηματικό ποσό είναι να επιστρέψει στη χώρα προέλευσής του.

Οι συμμετέχοντες, η ταυτότητα των οποίων παραμένει μυστική μέχρι να εμφανιστούν στην οθόνη είναι φοιτητές που σε μερικές περιπτώσεις ζουν στη χώρα εδώ και πολλά χρόνια και σπουδάζουν.

«Όλοι είναι νέοι που δεν ενδιαφέρουν την Ολλανδία» υπογραμμίζει ειρωνικά η παραγωγή. «Με την εκπομπή αυτή επιδιώκουμε να μας αμφισβητήσουν» εξήγησε ο Φρανκ Βίρινγκ, αρχισυντάκτης του VPRO, παραδεχόμενος ότι η εκπομπή του κινείται «στα όρια της ασέβειας».
 [via]

Σου άρεσε; Κάνε Like και μοιράσου το με τους φίλους σου!

Δείτε επίσης...

Showbiz 1155206240254841027

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

emo-but-icon

item