Η μεγαλύτερη νεροτσουλήθρα του κόσμου!

Κάνοντας μία βουτιά στο Mammoth, τη μεγαλύτερη νεροτσουλήθρα του πλανήτη, σε ένα από τα πιο συναρπαστικά πάρκα του κόσμου. Θα είναι έτοιμ...


Κάνοντας μία βουτιά στο Mammoth, τη μεγαλύτερη νεροτσουλήθρα του πλανήτη, σε ένα από τα πιο συναρπαστικά πάρκα του κόσμου. Θα είναι έτοιμη το 2012.

Αυτές είναι οι πρώτες εικόνες που δόθηκαν στη δημοσιότητα από το προσχέδιο του μεγαλύτερου θαλάσσιου θεάματος, παγκοσμίως. Προβλέπεται να ανοίξει τις πύλες του το ερχόμενο έτος και να ξετρελάνει μικρούς και μεγάλους.
Το ”Mammoth” θα κοστίσει πάνω από 9 εκατομμύρια δολάρια και θα διαθέτει μία πενταόροφη τσουλήθρα. Η τσουλήθρα θα χτιστεί στην Ιντιάνα και αναμένεται να προσελκύει πάρα πολλούς τουρίστες από όλο τον κόσμο.
Οι ιδιοκτήτες του πάρκου περιπέτειας ”Holiday World and Safari Splashin” ανακοίνωσαν ότι για να γιορτάσουν την 65η επέτειο από το άνοιγμα του θερέτρου, θα οικοδομήσουν την γιγάντια τσουλήθρα.
Η διαδρομή θα καλύψει 3 στρέμματα, αυξάνοντας το μέγεθος του πάρκου νερού σε 30 στρέμματα. Όταν ετοιμαστεί θα είναι η μεγαλύτερη στον κόσμο. Αυτή τη στιγμή το ρεκόρ κατέχει η Wildebeest, με τους ετήσιους επισκέπτες να ξεπερνούν το 1 εκατομμύριο.
”Υπολογίζουμε να κάνουν το γύρο του πάρκου 1.080 άτομα ανά ώρα” δήλωσε ο Dan Koch, πρόεδρος του πάρκου.
”Θέλουμε κάτι μεγαλύτερο, θέλουμε να εντυπωσιάσουμε το κοινό μας και να του προσφέρουμε μία μοναδική εμπειρία που θα τη θυμούνται σε όλη τους τη ζωή”, συμπληρώνει ο ίδιος.Σου άρεσε; Κάνε Like!

Δείτε επίσης...

Κόσμος 7120649905162567731

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

emo-but-icon

item