Ένας εύκολος τρόπος να βγάζετε λεφτά από το ίντερνετ + διαγωνισμός για δωροεπιταγή 100 ευρώ !

Δείτε πως μπορείτε κι εσείς να βγάλετε λέφτα ευκολά και απλά από τον υπολογιστή του σπιτιού σας!


Δείτε πως μπορείτε κι εσείς να βγάλετε λέφτα ευκολά και απλά από τον υπολογιστή του σπιτιού σας!

Το www.polytimesgnomes.gr  είναι από τα  κορυφαία online market research panels στον κόσμο. Προσφέρουμε από τις  περισσότερες επιλογές σε έρευνες στον κόσμο και το polytimes gnomes  είναι το μέρος όπου οι χρήστες μπορούν να κάνουν τη διαφορά με το να  μοιράζονται τη γνώμη τους, μέσα από Online έρευνες που θα βοηθήσουν τις  εταιρείες να βελτιώσουν τα προϊόντα τους και τις υπηρεσίες τους. 

Για κάθε επιτυχημένα ολοκληρωμένη έρευνα θα  λαμβάνετε μια αμοιβή που θα κυμαίνεται ανάμεσα στα 0,50 και στα 7 ευρώ, η  οποία θα προστίθεται στο λογαριασμό σας στο polytimes gnomes  μέσα σε 28 ημέρες.  

Επιπρόσθετα, όσοι χρήστες εγγράφονται, θα  λαμβάνουν μέρος και σε μια κλήρωση για να κερδίσουν δωροεπιταγές αξίας 100 ευρώ!

Όλα όσα χρειάζονται για να ξεκινήσετε είναι μια εγγραφή την οποία μπορείτε να κάνετε στο polytimesgnomes.gr . Για να θεωρηθεί η εγγραφή σας έγγυρη θα πρέπει να συμπληρώσετε τα στοιχεία και να πατήσετε "Στείλτε τις απαντήσεις σας" . Αφού το κάνετε αυτό θα σας ζητηθεί να απαντήσετε κάποιες ερωτήσεις. Αν θέλετε μην το κάνετε γιατί δεν είναι αναγκαίο. Αναγκαίο για να μπείτε στο σύστημα είναι να επιβεβαιώσετε το email σας, μέσω ενός συνδέσμου που θα σας στείλουν στον email σας.

Μη χάνετε χρόνο κάντε εγγραφή και καλά κέρδη !
Πάτα το κουμπί "Μου αρέσει" ακριβώς από κάτω για να δεις τον τρόπο!






Δείτε επίσης...

Tips 2828052734387633069

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

emo-but-icon

item