Σε απάτησε με πιο άσχημη;; Να οι 9 λόγοι που το έκανε...

"Με απάτησε με μια πιο άσχημη" - Πρόκειται για μια έκφραση που ακούγεται αρκετά συχνά μέσα στις γυναικείες συζητήσεις. Η αλήθεια...

"Με απάτησε με μια πιο άσχημη"- Πρόκειται για μια έκφραση που ακούγεται αρκετά συχνά μέσα στις γυναικείες συζητήσεις. Η αλήθεια είναι ότι πράγματι πολλοί άντρες επιλέγουν να απατήσουν την αγαπημένη τους με μια πιο άσχημη. Γιατί να συμβαίνει όμως αυτό; Παρακάτω παρουσιάζουμε 9 λόγους για τους οποίους οι άντρες απατούν την καλή τους με μια πιο άσχημη.

Κατ' αρχήν να αναφέρουμε ότι το να απατήσει ένας άντρας την καλή και το το αντίστροφο δεν είναι και το πιο ηθικό πράγμα στον κόσμο. Παρόλα αυτά παρατηρούμε ότι πλέον αυτή η κατάσταση μόνο σπάνια που δεν είναι. Γενικά οι άντρες είναι πιο επιρρεπείς στο να απατήσουν την καλή τους, ωστόσο αυτό δεν είναι απόλυτο.

9 Λόγοι γιατί σας απάτησε με πιο άσχημη


1. Ο χαρακτήρας του
Ορισμένοι άντρες το έχουν βαθιά μέσα τους. Δεν τους νοιάζει αν αυτή που θα κοιμηθούν είναι άσχημη, όμορφη, έξυπνη, χαζή, ψηλή, κοντή, κ.τ.λ. Το μόνο που τους νοιάζει είναι να κάνουν την κουτσουκέλα τους. Αν βρίσκεστε σε μια τέτοια κατάσταση, τότε μην πέφτετε στην παγίδα να αναρωτιέστε τι δεν κάνατε σωστά, πού φταίξατε, κ.τ.λ. Το ότι σας απάτησε δεν ευθύνεστε εσείς αλλά ο χαρακτήρας του. Ότι και αν κάνατε, ήταν θέμα χρόνου να συμβεί. Αυτό που πρέπει να προσέξετε είναι οι επιλογές σας στους άντρες έτσι ώστε να μην ξανά μπλέξετε με τέτοιου είδους άντρες.


2. Δεν ήταν μονογαμικός
Ορισμένοι άντρες δεν μπορούν να συμβιβαστούν στην ιδέα ότι έχουν μια σοβαρή σχέση και από εδώ και πέρα πρέπει να είναι μονογαμικοί. Έτσι, αρπάζουν την πρώτη ευκαιρία που θα δουν μπροστά τους, ακόμα και αν αυτή η γυναίκα δεν θεωρείται και τόσο ελκυστική.
3. Δεν είναι πραγματικά ερωτευμένος μαζί σας
Πολλοί άντρες απατούν την καλή τους (είτε με πιο άσχημη είτε με πιο όμορφη δεν παίζει ρόλο), επειδή στην πραγματικότητα δεν είναι ερωτευμένοι. Ένας ερωτευμένος άντρας θα αντισταθεί σε έναν πειρασμό και στις ορμές του γιατί θα θεωρήσει ότι το να απατήσει την καλή του για μια στιγμή "απόλαυσης" απλά δεν αξίζει. Αν ο άντρας όμως δεν είναι πραγματικά ερωτευμένος, τότε απλά δεν τον νοιάζει.

4. Το έκανε ως πράξη εκδίκησης
Σε καμία περίπτωση δεν τον δικαιολογούμε. Εμείς απλά αναφέρουμε ότι ορισμένοι άντρες μπορεί να το κάνουν αυτό ως μια πράξη εκδίκησης επειδή για κάποιο λόγο θεωρούν ότι πληγώθηκαν από την καλή τους. Πρόκειται για μια όχι και τόσο συνηθισμένη κατάσταση, ωστόσο δεν παύει να υπάρχει.

5. Ως αυτοεπιβεβαίωση
Ορισμένοι άντρες απατούν την αγαπημένη τους είτε με μια πιο άσχημη είτε με μια πιο όμορφη επειδή θέλουν να καλύψουν τις ανασφάλειες τους δηλαδή επειδή θέλουν να επιβεβαιωθούν ως "άντρες". Για το λόγο αυτό μόλις βρουν μια "πιο εύκολη" γυναίκα πηγαίνουν μαζί της ανεξάρτητα από το γεγονός ότι μπορεί να έχουν μια πολύ ανώτερη. Δυστυχώς πολλοί άντρες θεωρούν ότι η επιβεβαίωση έρχεται όχι μόνο από την ποιότητα αλλά και από την ποσότητα. Όταν επιλέξετε τον επόμενο, φροντίστε έτσι ώστε να μην ανήκει σε αυτή την κατηγορία.

6. Είναι μ.λ.κ.ς
Αν ο καλός σας είναι μ.λ.κ.ς (όπου τελείες βάλε α), τότε μην ψάχνετε το πώς και το γιατί. Η απάντηση είναι απλή. Είναι μ.λ.κ.ς. Με τέτοιους άντρες δεν αξίζει να ασχολείστε. Προσέξετε να μην πέσετε στην παγίδα να αναρωτιέστε σε τι φταίξατε διότι απλά δεν το αξίζει. Αντί για αυτό μαζέψτε τα κομμάτια σας, ανασυνταχθείτε όσο πιο γρήγορα μπορείτε και προσπαθήστε να κάνετε νέες γνωριμίες. Δεν είναι όλοι οι άντρες το ίδιο.

7. Ήθελε κάτι διαφορετικό
Πολλοί άντρες απατούν την καλή τους με μια πιο άσχημη ή με όποια βρούνε μπροστά τους, επειδή θέλουν κάτι το διαφορετικό από αυτό που έχουν. Όπως ισχυρίζονται στα φιλαράκια τους, βαριούνται όλο τα ίδια και τα ίδια. Αν τους ρωτήσει κάποιος γιατί απάτησαν την καλή τους με μια πιο άσχημη τότε μια πιθανή απάντηση είναι: "Το κρέας είναι πιο νόστιμο αλλά θέλω να φάω μια φορά και φασολάδα". Βέβαια η πιο βαθιά αιτία είναι ότι πραγματικά δεν έχουν ειλικρινή συναισθήματα για την καλή τους και για αυτό την απατούν.

8. Δεν είναι ευχαριστημένος από το κρεβάτι
Αυτό δεν το λέμε για να δικαιολογήσουμε έναν άντρα, ωστόσο πολλές φορές λειτουργεί ως κίνητρο. Οι άντρες στο κρεβάτι, κατά κανόνα έχουν περισσότερη ανάγκη τη γυναίκα από ότι η γυναίκα τον άντρα. Αν ένας άντρας δεν αισθάνεται ότι περνάει καλά στο κρεβάτι, τότε είναι πιθανόν αυτό να λειτουργήσει ως κίνητρο για να αρχίζει να "παίζει το μάτι του". Βέβαια το γεγονός αυτό πολλές φορές αποτελεί και μια φθηνή δικαιολογία των αντρών.

9. Δεν είναι πραγματικά πιο άσχημη
Πολλές φορές οι γυναίκες που τις έχουν απατήσει θεωρούν ότι η άλλη γυναίκα με την οποία τις απάτησαν είναι πιο άσχημη από τις ίδιες. Αυτό δεν είναι πάντα αλήθεια. Μερικοί άντρες μόλις βρουν κάποια γυναίκα που οι ίδιοι θεωρήσουν ότι είναι πιο όμορφη από την καλή τους, τότε την απατούν. Και σε αυτή την περίπτωση να αναφέρουμε ότι ένας άντρας που θα απατήσει την καλή του (ακόμα και με μια πιο όμορφη γυναίκα) στην πραγματικότητα δεν είχε ποτέ ειλικρινή συναισθήματα αλλά διατηρούσε μια σχέση από συνήθεια.
Για όποιο λόγο και αν σας απάτησε ο καλός σας αυτό που έχετε να κάνετε είναι ένα. "Μην ασχολείστε". Σταματήστε να ψάχνετε τα γιατί και τα πώς και προσπαθήστε να κάνετε μια νέα αρχή. Μάθετε από τα λάθη σας στην επιλογή αντρών και προσπαθήστε να βρείτε έναν πιο ειλικρινή άντρα που νοιάζεται για εσάς πραγματικά. Ή θα στεναχωριέστε με το παρελθόν ή θα βαδίσετε στο μέλλον. Εσείς αποφασίζετε.
dynamikhgynaika.gr

Δείτε επίσης...

Σχέσεις 4926096414501788599
item