Άννα Κουρνίκοβα – Η γυναικάρα με τη… ρακέτα! (photos)

Η πάντα καυτή Άννα Κουρνίκοβα σε μια σέξι ρετροσπεκτίβα!

Η πάντα καυτή Άννα Κουρνίκοβα σε μια σέξι ρετροσπεκτίβα!

Με τις φήμες για τον επικείμενο γάμο της να μην επιβεβαιώνονται τελικά, οι καρδιές τόσων και τόσων αντρών επέστρεψαν στις θέσεις τους.
Ώρα λοιπόν να θυμηθούμε την καυτή τενίστρια και τις ένδοξες μέρες του παρελθόντος. Αλλά και το εξίσου συναρπαστικό παρόν φυσικά!
Γιατί την Κουρνίκοβα τη θυμάται ο παγκόσμιος ανδρισμός ως την καλλονή των τερέν, την τενίστρια που το 2000, στον κολοφώνα της καριέρας της, σκαρφάλωσε στην 8η θέση της παγκόσμιας κατάταξης χωρίς να έχει κερδίσει ποτέ τίτλο σε μεγάλο τουρνουά!
Φυσικά η έλλειψη πρωταθλημάτων στο παλμαρέ της δεν την εμπόδισε ποτέ από το να γίνει μια από τις διαχρονικά αγαπημένες αθλήτριες, καθώς τα επιτεύγματά της στο σπορ δεν ήταν ποτέ το ζητούμενο.

Βέβαια, για να είμαστε δίκαιοι, η Κουρνίκοβα άγγιξε την κορυφή στο διπλό, με ζευγάρι τη Μαρτίνα Χίνγκις, το 1999 και πάλι το 2002 (στο Australian Open), με τον τραυματισμό στην πλάτη της την επόμενη χρονιά να την αναγκάζει να αποχαιρετά μια και καλή τον επαγγελματικό αθλητισμό. Ήταν μόλις 21 ετών και ένα μεγάλο ταλέντο του τένις χάθηκε πριν καν ξεκινήσει καλά-καλά.
Στις καρδιές μας όμως θα είναι πάντα πρωταθλήτρια, και να γιατί…








Δείτε επίσης...

Sticky 1865145329323280163

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

emo-but-icon

item