Μήνυσε ιερόδουλη επειδή δεν έμεινε ευχαριστημένος

Τα δικαιώματα του καταναλωτή στη Νέα Ζηλανδία θεωρεί ένας άντρας ότι παραβιάστηκαν σε οίκο ανοχής της χώρας καθώς δεν... ολοκληρώθηκε η σ...


Τα δικαιώματα του καταναλωτή στη Νέα Ζηλανδία θεωρεί ένας άντρας ότι παραβιάστηκαν σε οίκο ανοχής της χώρας καθώς δεν... ολοκληρώθηκε η συνεύρεση του με ιερόδουλη.

Οι δυο τους κανόνιζαν ερωτικές συνευρέσεις για δύο μήνες μέχρι το Φεβρουάριο του 2012, όταν η γυναίκα θέλησε να του δώσει πίσω τα χρήματα και το κινητό που της είχε δώσει για να κανονίζουν το εβδομαδιαίο ραντεβού.

Ο Ν. - όπως αναγράφεται το όνομά του στα πρακτικά του δικαστηρίου- προσέφυγε στο δικαστήριο ζητώντας 70.000 δολάρια για αποζημίωση και βλάβες δηλώνοντας ότι η ιερόδουλη απέκτησε αδικαιολόγητα πλούτη και παραβίαζε τον κανονισμό των καταναλωτών.

Ο δικαιολογημένα εξοργισμένος δικαστής Peter Woodhouse απέρριψε φυσικά το αστείο αίτημα του Ν. και μίλησε για κατάχρηση των δικαστικών διαδικασιών. «Όχι μόνο είμαι ικανοποιημένος που είναι αβάσιμα όσα λέει αλλά πιστεύω κιόλας ότι είναι κακόβουλα» δήλωσε ο δικαστής. Με το τέλος της υπόθεσης διπλασιάστηκαν έτσι τα ανεκπλήρωτα αιτήματα του κύριου Ν.

Δείτε επίσης...

Απίστευτα 5474173207907202411

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

emo-but-icon

item