H Helena Christensen φωτογραφίζεται γυμνή στα 44 της

Τα κλικ έκαναν τη δουλεια τους και το supermodel των '90s αφήνει κάθε 20χρονη wannabe να φάει τη σκόνη της...


Τα κλικ έκαναν τη δουλεια τους και το supermodel των '90s αφήνει κάθε 20χρονη wannabe να φάει τη σκόνη της...

Μία σαραντάρα ισούται με δύο εικοσάρες και αν αυτό πιστεύουν μερικοί πως είναι μύθος, τότε ας ρίξουν μία ματιά στο νέο photoshooting που έκανε η 44χρονη Helena Christensen.

Το κορίτσι από τη Δανία που έκανε τον Gianni Versace να πει πως "είναι το καλύτερο κορμί στον κόσμο", η γυναίκα που μας έκανε να χαζεύουμε με τα πράσινα μάτια της ακόμα και αν έπαιζε σε ασπρόμαυρο videoclip (μα το "wicked game" του Chris Isaak λέμε), η Helena Christensen έρχεται πάλι να μας αφήσει άφωνους.

Αυτή τη φορά μέσα από τις σελίδες του περιοδικού FutureClaw Magazine, για το οποίο φωτογραφήθηκε λίγο-πολύ γυμνή (έως και εντελώς!).

"Πιστεύω πως όλες οι γυναίκες που έχουν υπάρξει γυμνές σε φωτογραφίες του Helmut Newton αξίζουν τον τίτλο το πιο φανταστικού σώματος ολόκληρου του κόσμου", δήλωσε το 44χρονο μοντέλο. "Είναι λεπτές, ψηλές, με γυμνασμένο σώμα και καμπύλες".

Πέρα από το να κάνει και άλλες γυναίκες να νιώσουν καλά, η Helena αποκάλυψε πως τα είδωλά της είναι η Marilyn Monroe, η Jean Seberg και η Jane Birkin. "To στυλ τους είναι αβίαστο, προσωπικό και κολακεύει τις προσωπικότητές τους".



cosmo.gr

Δείτε επίσης...

Sexy 4101154796147594867
item