Απίστευτο: Γεννήθηκε χωρίς μόριο και δείτε με τι θα το αντικαταστήσει!!!

Ο Άντριου Γουαλντ, είναι ο πρώτος άντρας που γεννήθηκε χωρίς μόριο και θα υποβληθεί σε μια νέα και πρωτοποριακή επέμβαση, κατά την οποία, ...

Ο Άντριου Γουαλντ, είναι ο πρώτος άντρας που γεννήθηκε χωρίς μόριο και θα υποβληθεί σε μια νέα και πρωτοποριακή επέμβαση, κατά την οποία, οι γιατροί θα του τοποθετήσουν το πέoς που του λείπει, με τη χρήση κομματιών από το χέρι του.

Ο 39χρονος, από το Μάντσεστερ, γεννήθηκε με έκτοπη ουροδόχο κύστη, κάτι που σημαίνει πως εκείνη σχηματίζεται στο εξωτερικό του σώματός του. Τα «μπαλάκια» του, υπάρχουν, ενώ το κομμάτι του μορίου είναι το μοναδικό που λείπει. Μάλιστα, έχει υποστεί ήδη μια χειρουργική επέμβαση, σε μικρή ηλικία, όταν και οι γιατροί του τοποθέτησαν την κύστη στο σωστό σημείο.

Το πανεπιστημιακό νοσοκομείο του Λονδίνου, συμφώνησε να του κάνει μια τριμερή επέμβαση, μέσω της οποία ο 39χρονος, θα αποκτήσει τον ανδρισμό του.

Οι γιατροί, πιστεύουν ότι θα μπορέσουν να χρησιμοποιήσουν ένα μεγάλο μέρος του δέρματος από το σημείο του χεριού του άντρα, το οποίο θα περιλαμβάνει αιμοφόρα αγγεία και νεύρα.

Στη συνέχεια, θα μπορέσουν να το διπλώσουν, ώστε να πάρει μορφή σωλήνα, και να το «φυτέψουν» στην ηβική περιοχή.

Μετά τη θεραπεία, ο Γουαλντ θα εφοδιαστεί με μια εσωτερική αντλία, η οποία θα επιτρέπει τη μεταφορά αίματος, στο τεχνητό μόριο, η οποία και θα τον βοηθά να ουρεί κανονικά, αλλά να ολοκληρώνει κατά την συνεύρεση!

Δείτε επίσης...

Κόσμος 822674463852089720
item