Ντουμπάι: Δείτε το βίντεο του μαγικού προορισμού που θα σας συναρπάσει!

Είναι μαγική πόλη. Όσοι έχετε ταξιδέψει στο Ντουμπάι, σίγουρα θα έχετε να το θυμάστε για μια ζωή. Μία υπερσύγχρονη μεγαλούπολη με μοντέρνα...

Είναι μαγική πόλη. Όσοι έχετε ταξιδέψει στο Ντουμπάι, σίγουρα θα έχετε να το θυμάστε για μια ζωή. Μία υπερσύγχρονη μεγαλούπολη με μοντέρνα δομή, σύγχρονες εγκαταστάσεις και επιβλητικούς ουρανοξύστες, αποτελεί ένα πρότυπο που θα ζήλευαν πολλές χώρες της Δύσης.

Ο τουρισμός σε πολύ υψηλά επίπεδα. Αυτό είναι φανερό άλλωστε, καθώς αναρίθμητες είναι οι αφίξεις τουριστών που έρχονται από κάθε μεριά της υφηλίου για να δουν αυτό το δομικό θαύμα. Οι επισκέπτες είναι ιδιαίτερα εύποροι, καθώς είναι μία ακριβή πόλη. Θεωρείται η πρώτη στη Μέση Ανατολή και 22η παγκοσμίως σε ακρίβεια.

Ένα βίντεο που κυκλοφορεί εδώ και λίγες ημέρες στο vimeo μας ταξιδεύει στο Ντουμπάι και έχουμε την ευκαιρία να πάρουμε μία μικρή «γεύση».

Οι δρόμοι, τα ταχύτατα τρένα, οι επιβλητικοί ουρανοξύστες, η νυχτερινή ζωή και η καθημερινότητα έχουν συμπυκνωθεί σε ένα μικρό βίντεο διάρκειας 4.30 λεπτών. Απολαύστε το.

Δείτε επίσης...

Video 3704411181321242800
item