Βγήκε ΖΩΝΤΑΝΗ από τον ΤΑΦΟ της!!!

Η 27χρονη Μικελίνα Λεβαντόφσκα, αφού δέχθηκε επίθεση με όπλο tazer από τον 25χρονο σύντροφο και πατέρα του παιδιού της, μεταφέρθηκε από το...

Η 27χρονη Μικελίνα Λεβαντόφσκα, αφού δέχθηκε επίθεση με όπλο tazer από τον 25χρονο σύντροφο και πατέρα του παιδιού της, μεταφέρθηκε από τον ίδιο και έναν ακόμη φίλο του σε δάσος στην περιοχή Leeds, όπου την έθαψαν ζωντανή μέσα σε ένα κουτί, που τοποθέτησαν σε ρηχό αυτοσχέδιο τάφο.

Εκείνη όμως δραπέτευσε και διασώθηκε από διερχόμενο οδηγό, που την είδε να τρέχει. Ο εισαγγελέας, Τζόναθαν Σαρπ, είπε για την υπόθεση: "Πρόκειται για έναν νεαρό άνδρα, που βαρέθηκε την σύντροφό του, τη μητέρα του παιδιού του και αποφάσισε να την ξεφορτωθεί". "Ο κατηγορούμενος και ο φίλος του την φυλάκισαν σε ένα κουτί και την μετέφεραν με αυτοκίνητο σε δασώδη περιοχή, όπου θα ήταν σχεδόν αδύνατο να τη βρει κανείς. Εκεί έσκαψαν έναν πρόχειρο λάκκο και την έθαψαν ζωντανή".

Όπως είπε στο δικαστήριο ο 25χρονος, η σύντροφός του δεν ήταν πια όσο γοητευτική και θελκτική ήταν οι νεαρές γυναίκες της ηλικίας του, που έβλεπε στο γυμναστήριο, ενώ προτιμούσε να βγαίνει με τους φίλους του και να μην επιστρέφει σπίτι, από το να περνάει χρόνο με την οικογένειά του. Μάλιστα, ήθελε να ξεκινήσει σχέση με άλλη γυναίκα και άλλαξε το προφίλ του στο facebook σε "ελεύθερος", για να έχει περισσότερες πιθανότητες επιτυχίας. Όπως ανέφερε η πολιτική αγωγή, οι δύο κατηγορούμενοι αφού έθαψαν την Μικελίνα ζωντανή στην τρύπα, τοποθέτησαν κι ένα μεγάλο κλαρί, βάρους 40 κιλών, πάνω στο σημείο. "Η Μικελίνα όμως, δεν είχε χάσει τις αισθήσεις της και κατάφερε, με μεγάλη δυσκολία, να βγει από το κουτί και να δραπτεύσει από τον τάφο της.

Δείτε επίσης...

Κόσμος 4273351686974411112
item