Δείτε αναλυτικά ποιά ζώδια κάνουν... ξεπέτες και ποιά όχι!

Σεξ ...μιας νύχτας! Δεν είναι ίσως πάντα μια άσχημη ιδέα, αλλά, … το κάνει ή δεν το κάνει; Καλοκαιράκι, σε κλαμπ κοντά στην παραλία.

Σεξ ...μιας νύχτας! Δεν είναι ίσως πάντα μια άσχημη ιδέα, αλλά, … το κάνει ή δεν το κάνει;
Καλοκαιράκι, σε κλαμπ κοντά στην παραλία.
Ο DJ παίζει Κοκκίνου, “Σε βλέπω και παιδεύομαι / τα χείλη σου από τώρα γεύομαι/ Δεν θα ντραπώ, θα σηκωθώ και θα 'ρθω / εδώ και τώρα να σου πω...”

Φίλες και φίλοι προσοχή! Δεν συμπεριφέρονται όλοι το ίδιο, μπροστά στο ενδεχόμενο ενός one night stand! Καθοριστικό ρόλο σε αυτό, παίζει το ζώδιο του ατόμου που σας ενδιαφέρει. Πριν λοιπόν κάνετε την ανάλογη κίνηση, ρωτήστε το ζώδιο του, για να προβλέψετε τις αντιδράσεις του! Αλλά, μη ξεχνάτε, μπορεί μια ξεπέτα... να έχει και συνέχεια!

Κριός
Ο Κριός ζει για τη στιγμή, αδιαφορώντας για το αν θα υπάρξει αύριο. Είναι παρορμητικό ζώδιο και από την φύση του θέλει να περνάει καλά. Σίγουρα λοιπόν, αν του δοθεί η ευκαιρία, δε θα την αφήσει να πάει χαμένη!

Ταύρος
Ο Ταύρος είναι από τα πιο σταθερά ζώδια, δεν του αρέσει το περιστασιακό sex, γιατί απλά θέλει να ξέρει που βαδίζει στα ερωτικά του. Θα έκανε sex της μιας βραδιάς, μόνο σε περίπτωση που θα ένοιωθε (ή που θα ήλπιζε) ότι αυτό θα μπορούσε να οδηγήσει μελλοντικά σε κάτι πιο σταθερό!

Δίδυμοι
Άνετα θα έκανε one night stand ο Δίδυμος, αποζητά την τρέλα στον έρωτα και θέλει να δοκιμάζει συνεχώς καινούρια πράγματα. Κυνηγάει συνεχώς το πάθος και την ένταση και θα κάνει τα πάντα, αρκεί να περάσει καλά και να αποκτήσει νέες εμπειρίες.

Καρκίνος
Ο Καρκίνος διακρίνεται από τη σταθερότητά του και, λόγω της ανασφάλειας που έχει, δεν θα έμπλεκε σε καταστάσεις της μιας βραδιάς. Προτιμά μια σταθερή σχέση, όπου θα μπορεί να εκδηλώνει το συναίσθημά του και θα εισπράττει ασφάλεια. Πριν το τρίτο ραντεβού, μην περιμένεις να τον “ρίξεις”…

Λέων
Παρόλο που υπερηφανεύεται για τις κατακτήσεις του και για τον άστατο χαρακτήρα που δήθεν έχει, ο Λέοντας δύσκολα θα μπει στη διαδικασία του περιστασιακού sex. Αγαπά τον θεσμό της οικογένειας και αποζητά μια σταθερή σχέση, αν μάλιστα κάποιο άτομο του εκδηλώσει ενδιαφέρον για ένα one night stand, θα το σχολιάσει με μάλλον αρνητικό τρόπο.

Παρθένος
 Ο Παρθένος θα ενδώσει σε σχέση της μιας βραδιάς, μόνο αν δεν μπορεί να ελέγξει το πάθος του, πράγμα που συμβαίνει σπάνια. One night stand θα προκύψουν ελάχιστες φορές στη ζωή του και κάτω από πολύ συγκεκριμένες συνθήκες.

Ζυγός
Ο Ζυγός παρασύρεται εύκολα από το πάθος του. Όταν νιώσει για ένα πρόσωπο ακατανίκητη έλξη, ακόμη κι αν η πρόθεσή του δεν είναι να οδηγηθεί σε ένα one night stand, μπορεί να υποκύψει πριν καλά-καλά το πάρει χαμπάρι. Συχνά όμως, μετά από μια τέτοια βραδιά, θα νιώσει ενοχές και θα επιδιώξει να κάνει τη σχέση πιο σταθερή.

Σκορπιός
Είναι από τα πιο καυτά κι ερωτικά ζώδια ο Σκορπιός, δεν ζει χωρίς sex. Γι’ αυτό, πολύ εύκολα θα προχωρήσει σε σχέση της μιας βραδιάς, ακόμη κι αν η αρχική πρόθεσή του δεν είναι αυτή αλλά η δημιουργία ενός σταθερού δεσμού.

Τοξότης
Θέλει να νιώθει ελευθερία και δύσκολα δεσμεύεται. Μέχρι να βρεθεί λοιπόν το κατάλληλο άτομο, που θα καταφέρει να τον κερδίσει ολοκληρωτικά, ο Τοξότης περνάει από τη μια εφήμερη σχέση στην άλλη, με μεγάλη ευκολία κι άνεση!

Αιγόκερως
Ο Αιγόκερως αντιμετωπίζει ρεαλιστικά και, ίσως για κάποιους, πεζά το θέμα του έρωτα. Νοιώθει πολλές φορές ότι σπάνια μπορεί να υπάρξει αληθινή αγάπη και εμπιστοσύνη ανάμεσα σε ένα ζευγάρι. Το αποτέλεσμα είναι να ζει το σήμερα στον έρωτα και να μην τον απασχολεί ιδιαίτερα το αύριο.

Υδροχόος
Ο Υδροχόος, άλλα δείχνει και άλλα θέλει στην πραγματικότητα. Παριστάνει ότι ζει για τη στιγμή στα ερωτικά του, αλλά κατά βάθος αναζητά τη σταθερότητα και την ασφάλεια. Δε θα αρνηθεί ένα one night stand, η καρδιά του όμως άλλα θα προστάζει.

Ιχθείς
Παρόλο που ισχυρίζεται ότι αναζητά μια σταθερή σχέση και την ασφάλεια που μπορεί να του προσφέρει, ο Ιχθύς παρασύρεται εύκολα από το πάθος του όταν νιώσει ερωτική έλξη. Το αποτέλεσμα είναι οι πράξεις του να έρχονται σε αντίθεση με τα λεγόμενα του, χωρίς αυτό να σημαίνει πως το κάνει εσκεμμένα.
Πηγή: astrologos

Δείτε επίσης...

Σχέσεις 7461427379425230264
item