Η Έβελυν Καζαντζόγλου με 4 φωτογραφίες αναστάτωσε το Instagram..!

Πολλοί έχουν καταδικάσει τα ίντερνετς, τα σόσιαλζ. Έχουν λoιδορήσει τον τρόπο που "έχουν μεταλλάξει τη ζωή μας".

Πολλοί έχουν καταδικάσει τα ίντερνετς, τα σόσιαλζ. Έχουν λoιδορήσει τον τρόπο που "έχουν μεταλλάξει τη ζωή μας".
Κατηγορούν τα μέσα αυτά ότι δημιουργούν "μία άκρατη και υπέρμετρη κοινωνικότητα". Κοινωνικότητα που "είναι ψεύτικη" όμως. Κάθονται γράφουν και αναλύουν και ξαναγράφουν. Ίσως τα λένε όλα αυτά, γιατί δεν έχουν δει τις φωτογραφίες που ανεβάζει η Έβελυν Καζαντζόγλου στου instagram.
Δεν έχουν δει αυτό το απίστευτο κορμί. Δεν έχουν μετρήσει τα ατέλειωτα εκατοστά του, δεν έχουν προσέξει πόσο αψεγάδιαστο μοιάζει να είναι.



Το τρομερό είναι ότι όχι μόνο μοιάζει αλλά και στην πραγματικότητα είναι. Είναι λες και το έχει ζωγραφίσει ζωγράφος, λες και το έχει δημιουργήσει γλύπτης, λες και το έχει σχεδιάσει γραφίστας. Και αυτό σημαίνει τέλειο.


Η Έβελυν έχει όμως κι ένα τρομερό πρόσωπο. Φατσούλα που είναι λάγνα αλλά και παιχνιδιάρα. Αλλάζει αυτοβούλως ύφος και διάθεση.



Κι αυτό είναι που κάνει την Έβελυν τόσο μοναδική. Τα τόσα πρόσωπα που μπορεί να αλλάζει αλλά σε όλα να σου βγάζει πόσο sexy είναι.


Όλα αυτά όμως τα βλέπουμε μόνο μέσα από το instagram, γιατί εκείνη ζει στην Κύπρο και σπανίως πλέον μας επισκέπτεται (ευτυχώς συμβαίνουν και τέτοια πράγματα και το βλέπουμε κι από κοντά λίγο το κορίτσι).



Τι;;; Δεν σου είπα το όνομα του λογαριασμού της; Συγχώρα με, αλλά παρασύρθηκα από τις φωτογραφίες...  @evekaz
yupiiii.gr

Δείτε επίσης...

Showbiz 247109787157425494
item