Απίστευτη ιστορία: Εκδιδόταν επί 10 χρόνια για να βρει την κόρη της

Έναν απίστευτο αγώνα έδωσε για 10 ολόκληρα χρόνια μία μητέρα ψάχνοντας να βρει την αγνοούμενη κόρη της η οποία είχε πέσει στα δίχτυα σωματ...

Έναν απίστευτο αγώνα έδωσε για 10 ολόκληρα χρόνια μία μητέρα ψάχνοντας να βρει την αγνοούμενη κόρη της η οποία είχε πέσει στα δίχτυα σωματεμπόρων στην Αργεντινή το 2002.

Η Σουζάνα Τριμάρκο από τα 47 της μέχρι τα 57 της χρόνια υποδυόταν την ιερόδουλη και κατέβαινε στις πιάτσες τους αγοραίου έρωτα για να βρει τα ίχνη της κόρης της.

Η 28χρονη κόρη, η Μαρία Βερόνη, μητέρα ενός 2χρονου κοριτσιού, εξαφανίστηκε μυστηριωδώς.

Η μάνα με πάνω από 18 ξυλοδαρμούς και 7 επισκέψεις στο νοσοκομείο δεν το έβαλε κάτω και πριν από ένα χρόνο κατάφερε να συγκεντρώσει το απαιτούμενο αποδεικτικό υλικό. Παρά τις άνισες μάχες που έδινε κατάφερε να βρει τα ίχνη της μέσα στα στέκια του αγοραίου έρωτα, να βρει ποιοι ήταν οι απαγωγείς της κόρης οι οποίοι την εξέδιδαν σε 8 διαφορετικές πόλεις της Αργεντινής. Όσο για το τι απέγινε; Κανείς δεν ξέρει.

Τρεις από αυτούς βρέθηκαν αντιμέτωποι με τη Δικαιοσύνη, ενώ πριν τρεις μήνες αθωώθηκαν όλοι λόγω έλλειψης στοιχείων και η Σουζάνα μήνυσε τους δικαστές για δωροδοκία.

Η 57χρονη μητέρα ίδρυσε το ίδρυμα «Μαρία Ντε Λος Άντζελες» με σκοπό την προστασία των γυναικών- θυμάτων των κυκλωμάτων trafficking και τη στήριξη και βοήθεια των οικογενειών τους.

Η δράση της έκανε την κυβέρνηση να ιδρύσει την πρώτη ανεξάρτητη υπηρεσία Διάσωσης και Στήριξης των θυμάτων trafficking και έχουν παράσχει βοήθεια μέχρι τώρα σε τέσσερις χιλιάδες γυναίκες.

Η Σουζάνα ακόμα και σήμερα δηλώνει αποφασισμένη να βρει την κόρη της παρόλο που έχουν περάσει τόσα χρόνια μετά την εξαφάνισή της.

Δείτε επίσης...

Κόσμος 4112332526838227880
item