Leap Motion - Tο επόμενο τεχνολογικό άλμα! [Video]

Το Leap Motion για πολλούς αποτελεί ένα παράθυρο στο μέλλον και μια επανάσταση στον τρόπο με τον οποίο χειρίζεστε τον Mac σας.

Το Leap Motion για πολλούς αποτελεί ένα παράθυρο στο μέλλον και μια επανάσταση στον τρόπο με τον οποίο χειρίζεστε τον Mac σας.

Για όσους δεν τον γνωρίζετε σίγουρα θα ξέρετε το Microsoft Kinect, το επαναστατικό σύστημα κινητικού χειρισμού που έκανε το ντεμπούτο του στο Xbox 360. Κάτι αντίστοιχο έρχεται να παρουσιάσει τώρα η εταιρεία Leap Motion για υπολογιστές Mac, παρέχοντας τη δυνατότητα στο χρήστη να κάνει τα πάντα με τις κινήσεις των χεριών του.

Με την ονομασία Leap, πρόκειται για μια διακριτική USB συσκευή (στο μέγεθος τράπουλας) που τοποθετείται μπροστά από τον υπολογιστή και ανιχνεύει τις κινήσεις των χεριών αλλά και του κάθε δαχτύλου ξεχωριστά με ακρίβεια που αγγίζει το 1/100 του χιλιοστού.

Η επαναστατική αυτή συσκευή λοιπόν θα γινόταν διαθέσιμη στα μαγαζιά στις 19 Μαΐου και πολλοί ήταν αυτοί που περιμέναν πως και πως για την δουν από κοντά και να την αγοράσουν. Με σημερινή ανακοίνωση όμως η εταιρεία αναφέρει πως θα υπάρξει καθυστέρηση στην πρώτη επίσημη κυκλοφορία του προϊόντος τοποθετώντας ως νέα ημερομήνια αυτή της 27ης Ιουλίου. Ο λόγος είναι πως τελικά θα χρειαστεί περισσότερος χρόνος για beta testing αλλά και για τους διάφορους partners/developers να ολοκληρώσουν τις εφαρμογές τους ώστε να γίνουν συμβατές με το Leap.

Το TechCrunch αναφέρει πως ίσως αυτή η καθυστέρηση δημιουργήσει κάποια ανησυχία στους αγοραστές αλλά και στις εταιρείες προώθησης του προϊόντος αλλά τονίζει πως το γεγονός ότι 12.000 developers έχουν στην κατοχή τους την συσκευή και ετοιμάζουν τις εφαρμογές τους ώστε να είναι συμβατές είναι μια μοναδική εγγύηση για την εμπορική του επιτυχία.

Δείτε επίσης...

Gadgets 6150465604356541301
item