Eπιχείρησε να βιάσει και σκότωσε τη μητέρα του γιατί...

Ένα 13χρονο αγόρι από την Άιοβα των ΗΠΑ επιχείρησε να βιάσει, και τελικά δολοφόνησε τη μητέρα του μέσα στο σπίτι τους, επειδή εκείνη του π...

Ένα 13χρονο αγόρι από την Άιοβα των ΗΠΑ επιχείρησε να βιάσει, και τελικά δολοφόνησε τη μητέρα του μέσα στο σπίτι τους, επειδή εκείνη του πήρε το αγαπημένο του ηλεκτρονικό παιχνίδι! Ο Νόα Κρουκς κατηγορείται πλέον με δολοφονία πρώτου βαθμού, καθώς και για απόπειρα βιασμού της 37χρονης μητέρας του, Γκρέτσεν Κρουκς.

Ο έφηβος, ο οποίος οδηγήθηκε στο δικαστήριο, είχε καλέσει την άμεση δράση, αμέσως μετά το έγκλημα που διέπραξε, με τους ένορκους να ακούνε το παρακάτω φρικιαστικό τηλεφώνημα στο δικαστήριο: «Δεν κάνω πλάκα. Είναι νεκρή. Φοβάμαι. Σκότωσα τη μητέρα μου με το πιστόλι μου. Δεν ξέρω γιατί το έκανα».

Όπως μεταδίδει η The Global Gazette, κατά τη διάρκεια της δεκάλεπτης κλήσης του 13χρονου στην άμεση δράση, εκείνος ομολόγησε πολλές φορές στο έγκλημα που είχε διαπράξει.

«Νιώθω τρελός και ξέρω πως δεν είμαι. Νομίζω ότι έχω κάποια μορφή διαταραχής. Προσπάθησα να τη βιάσω. Προσπάθησα να τη βιάσω αλλά δεν τα κατάφερα. Ποιος προσπαθεί να βιάσει την ίδια του τη μητέρα; Η ζωή μου έχει τελειώσει πλέον».
Ενώ η τηλεφωνήτρια έστειλε αμέσως ένα ασθενοφόρο στο σπίτι του Κρουκς, εκείνος συνέχισε, λέγοντας ότι το όπλο του είναι άδειο και πως φοβάται ότι οι αστυνομικοί θα τον πυροβολήσουν: «Το μόνο που εύχομαι είναι να ονειρεύομαι και να μπορούσα να ξυπνήσω και να την αγκαλιάσω και να την φιλήσω» έλεγε κλαίγοντας το νεαρό αγόρι στο τηλέφωνο.

Ο Νόα είπε ότι η μητέρα του είχε ετοιμάσει σπιτικά ντόνατς λίγες ώρες πριν, και πως δεν μπορεί να πιστέψει τί της έκανε: «Μου πήρε το Call of Duty επειδή είχα κακούς βαθμούς στο σχολείο και τότε ήταν που τρελάθηκα. Κάτι με κατέλαβε» είπε στην τηλεφωνήτρια.

Το παιδί στη συνέχεια μονολογούσε, λέγοντας πως θα πήγαινε στη φυλακή και πως δεν θα κατάφερνε να πάει στο κολέγιο και να παντρευτεί την κοπέλα που αγαπούσε από το δημοτικό.

Όπως ανέφερε στο δικαστήριο ο κατήγορος, η μητέρα του εφήβου βρέθηκε ξαπλωμένη στον καναπέ του σαλονιού, ημίγυμνη από τη μέση και κάτω, με το νεαρό αγόρι να είναι καθισμένο σε μία γωνία και να κλαίει.

Δείτε επίσης...

ΣΟΚ 265189029650170932
item