ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΣΟΚ: Πασίγνωστος ηθοποιός οδηγήθηκε πριν από λίγο στη φυλακή!

Στις φυλακές οδηγήθηκε πριν από λίγες ώρες, ο γνωστός ηθοποιός και τραγουδιστής Φράνκο Αλφόνσο, ο οποίος καταδικάστηκε σε 14 χρόνια κάθειρ...

Στις φυλακές οδηγήθηκε πριν από λίγες ώρες, ο γνωστός ηθοποιός και τραγουδιστής Φράνκο Αλφόνσο, ο οποίος καταδικάστηκε σε 14 χρόνια κάθειρξη για εμπορία ναρκωτικών!

Ο πρώην σύντροφος της Αννίτας Πάνια και ανιψιός του παλιού της σκηνοθέτη Όμηρου Ευστρατιάδη είχε συλληφθεί και προφυλακιστεί το 2011 για δύο μήνες, αλλά είχε αφεθεί ελεύθερος με περιοριστικούς όρους.

Σύμφωνα με πληροφορίες του fimotro, όλα ξεκίνησαν από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών και όπλων του ΣΔΟΕ Αττικής, που στο τέλος του Νοεμβρίου του 2011  σε παράλληλες επιχειρήσεις στην Αθήνα, το Μπέλφαστ και την Ηγουμενίτσα συνέλαβε επτά συνολικά άτομα, ανάμεσά τους και το γνωστό στον χώρο της showbiz, του κινηματογράφου και της τηλεόρασης Φράνκο Αλφόνσο.

Τότε κατασχέθηκαν 250 κιλά χασίς που «ταξίδευαν» με νταλίκες στο εξωτερικό. Τα φορτηγά με το χασίς είχαν ενοικιαστεί από ιρλανδική εταιρεία για τη μεταφορά εσπεριδοειδών.


Τότε, ο 45χρονος καλλιτέχνης είχε συλληφθεί στο Γαλάτσι και ήταν ο μόνος που είχε αποφυλακιστεί. Οι υπόλοιποι, δηλαδή, οι δυο άλλοι συγκατηγορούμενοί του στην Ελλάδα, ο κρεοπώλης από το Παγκράτι, ο «αποθηκάριος» στον Ασπρόπυργο και ο Ιρλανδός οδηγός που πιάστηκε στην Ηγουμενίτσα  είχαν  προφυλακιστεί μέχρι σήμερα.

Την Πέμπτη όμως, το πρωτόδικο δικαστήριο καταδίκασε τον Αλφόνσο και τους άλλους δυο σε κάθειρξη 14 ετών!

Την υπεράσπιση του 47χρονου καλλιτέχνη αλλά και των συγκατηγορουμένων του ανέλαβαν δυο πολύ γνωστοί ποινικολόγοι των Αθηνών, που ωστόσο κατάφεραν να αποφύγουν τα ισόβια, αφού το δικαστήριο τους αναγνώρισε το ελαφρυντικό του «προτέρου εντίμου βίου».


Μάλιστα, αξίζει να σημειωθεί ότι ο Φράνκο Αλφόνσο, τον Ιανουάριο του 2013 παντρεύτηκε την αγαπημένη του Όλγα Κανλή και σήμερα περιμένουν το πρώτο τους παιδί.
Ωστόσο, τον Σεπτέμβριο του 2010 στην εξωτική Αρούμπα, στο σύμπλεγμα των νησιών της Καραϊβικής, ο Αλφόνσο είχε ξανασυλληφθεί καθώς σε βαλίτσα που είχε διπλό πάτο έκρυβε τέσσερα κιλά  κοκαΐνης.

Τότε όμως, μετά από κράτηση 35 ημερών αφέθηκε ελεύθερος καθώς θεωρήθηκε πως «παγιδεύτηκε» από το συνταξιδιώτη φίλο του λίγο πριν επιβιβαστούν στο αεροπλάνο. Ο ίδιος είχε πει ότι  τον παρακάλεσε να μεταφέρει μία από τις βαλίτσες του, καθώς οι αποσκευές του ήταν υπέρβαρες. Ο γνωστός καλλιτέχνης χωρίς την παραμικρή υποψία, δέχθηκε να του μεταφέρει τη δική του στην οποία ο «φίλος» του κόλλησε καρτελάκι με το όνομα Φράνκο Αλφόνσο.
ΠΗΓΗ: star.gr

Δείτε επίσης...

Showbiz 665512025160302229
item