Σοκαριστικό βίντεο: Έτσι βασανίζουν αμάχους οι ισλαμιστές στη Συρία

Ένα ακόμα βίντεο-σοκ, με αποκρουστικές εικόνες βασανιστηρίων σε αμάχους από ισλαμιστές αντικαθεστωτικούς, έρχεται στο φως λίγες ώρες μετά ...

Ένα ακόμα βίντεο-σοκ, με αποκρουστικές εικόνες βασανιστηρίων σε αμάχους από ισλαμιστές αντικαθεστωτικούς, έρχεται στο φως λίγες ώρες μετά τη διεθνή κατακραυγή που προκάλεσαν οι φρικαλεότητες Σύρου αντάρτη στο πτώμα στρατιώτη του συριακού στρατού.

Οι Σύροι άμαχοι υφίστανται ακρωτηριασμούς, ευνουχισμούς, κομμάτιασμα στην κυριολεξία, πριν οι ισλαμιστές αντάρτες τους σκοτώσουν.

Οι βασανισμοί από Σύρους ισλαμιστές αντάρτες αποτελούν πλέον καθημερινότητα για το συριακό λαό. Ακόμα και το Συριακό Παρατηρητήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, που εδρεύει στο Λονδίνο και τάσσεται κατά του προέδρου Μπασάρ αλ Άσαντ, παραδέχεται τις βιαιότητες από αντάρτικες ομάδες.Ενδεικτικό είναι ότι ανακοίνωσε πως η ταξιαρχία «Ahrar Suriya» που δρα στο Χαλέπι βασανίζει πολίτες και τους εκβιάζει αποσπώντας τους χρήματα για την παροχή δήθεν «προστασίας».

Η διεθνής κοινότητα οφείλει να σταματήσει τη δράση των ισλαμιστών τρομοκρατών, για τις πράξεις των οποίων δεν αρκεί ο χαρακτηρισμός «εγκλήματα πολέμου».

Δείτε επίσης...

Video 8633424147672606339
item