Gwyneth Paltrow: «Ο πισινός μου κρεμόταν έξω»

Καταστροφή χαρακτήρισε το φόρεμά της η Gwyneth Paltrow. Το αποκαλυπτικό φόρεμα της Gwyneth Paltrow στην πρεμιέρα του « Iron Man 3 » προκά...

Καταστροφή χαρακτήρισε το φόρεμά της η Gwyneth Paltrow.
Το αποκαλυπτικό φόρεμα της Gwyneth Paltrow στην πρεμιέρα του «Iron Man 3» προκάλεσε αναμφισβήτητα ποικίλα σχόλια αλλά σίγουρα τράβηξε τα φλας.

Η 40χρονη ηθοποιός που ανακηρύχθηκε πριν μερικές μέρες η ωραιότερη γυναίκα στον κόσμο σύμφωνα με το People αποκάλυψε στο τηλεοπτικό show της Ellen de Generes, ότι στην πρεμιέρα του Iron Man 3, ένιωσε απόλυτα ταπεινωμένη κι ότι το φόρεμα που φόρεσε ήταν μια καταστροφή.

Όπως η ίδια είπε χαρακτηριστικά «ο πισινός μου κρεμόταν έξω» και «ναι ήταν μια καταστροφή».

Εξηγώντας πως έγινε είπε ότι ήταν σε ένα άλλο σόου και ντύθηκε εκεί για να φύγει κατευθείαν. Στη συνέχεια είπε:

«Δεν ξέρω καν αν επιτρέπεται να το πω αυτό στην τηλεόραση, τέλος πάντων όλοι έψαχναν ένα ξυράφι (για να ξυρίσει τα πόδια της) και από το "πιο όμορφη πήγα στο πιο ντροπιασμένη"» είπε η ηθοποιός.

Όσο για την... απονομή του τίτλου από το περιοδικό People, καθώς δεν υπήρξε επίσημη εκδήλωση, η Ellen DeGeneres πρόσφερε κάτι ξεχωριστό στη σταρ.

Η Gwyneth Paltrow είπε για το γεγονός: «Ο μάνατζέρ μου εδώ και 22 χρόνια μου έστειλε ένα e-mail. Και ειλικρινά πίστεψα ότι ήταν αστείο. Το ξαναδιάβασα τρεις φορές! Νόμιζα ότι το έστειλε σε λάθος πελάτη. Αποκλείεται είπα! Δεν υπήρχε το όνομά μου στο μήνυμά του. Έλεγα α αυτό δεν είναι για εμένα και για μία και μόνο στιγμή ήταν ψυχολογικά ενδιαφέρον γιατί πίστεψα ότι κάποιος με κορόιδευε... Μίλησα γι' αυτό με τον ψυχίατρό μου».

Τότε η παρουσιάστρια για να την κάνει να νιώσει καλύτερα, της έδωσε κορδέλα και στέμμα όπως σε καλλιστεία, που έγραφαν η «πιο όμορφη» και της έκανε δώρο, χορό από strippers go-go boys.




newsbeast.gr

Δείτε επίσης...

Showbiz 6703309505488982311
item