Το είδαμε κι αυτό! Δείτε ποιά κάλεσε σπίτι του ο Καραμανλής για φαγητό...

Στο σπίτι του τέως πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή και της συζύγου του Νατάσας Παζαΐτη...

Στο σπίτι του τέως πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή και της συζύγου του Νατάσας Παζαΐτη...

βρέθηκαν πριν από μερικές ημέρες η Ελένη Μενεγάκη και ο Μάκης Παντζόπουλος, σύμφωνα με το περιοδικό Ciao.

Το ζεύγος Καραμανλή φαίνεται πως διατηρεί φιλικές σχέσεις με την Ελένη Μενεγάκη και τον Μάκη Παντζόπουλο. Απόδειξη, η συνάντησή τους στην οικία Καραμανλή στη Ραφήνα, στις αρχές του Απριλίου για φαγητό και κουβέντα.

Κώστας Καραμανλής και Νατάσα Παζαΐτη δέχθηκαν τα δώρα του ζευγαριού, που, σύμφωνα με το περιοδικό, δεν ήταν άλλα από παιχνίδια και ρούχα για τα παιδιά, γλυκά, κρασιά αλλά και έναν πίνακα ζωγραφικής. Στο γεύμα σερβιρίστηκε ψητό αρνί, σαλάτες, ορεκτικά, κόκκινο κρασί και μπύρα για τον Κώστα Καραμανλή, ενώ η συζήτηση αφορούσε στις τις δύσκολες συνθήκες που έχουν διαμορφωθεί στην Ελλάδα με την κρίση αλλά και στα σχολεία των παιδιών τους.

Πάντως, σύμφωνα με το περιοδικό, οι φιλικές σχέσεις της Ελένης Μενεγάκη με την Νατάσα Παζαΐτη μετρούν αρκετά χρόνια. Η πρώτη τους γνωριμία έγινε σε γνωστό κλαμπ στο Πόρτο Ράφτη, όπου, οι δυο τους αντάλλαξαν τηλέφωνα και υποσχέθηκαν μα τα ξαναπούν σύντομα. Πάντως, όσο και αν οι μετέπειτα επαφές τους γίνονται μετ’εμποδίων λόγω πρωθυπουργίας, διαφορετικών υποχρεώσεων, lifestyle και μεταπτυχιακών σπουδών της Νατάσσας, το τέλος της πρωθυπουργικής καριέρας, τούς έδωσε την ευκαιρία να τα λένε πιο συχνά.

Δείτε επίσης...

Showbiz 2469381641295861275
item