Στριπτιζέζ: «Βγάζω περισσότερα σε ένα βράδυ από ότι εσείς σε ένα μήνα»

Μία στριπτιζέζ δημοσίευσε φωτογραφία από τα λεφτά που βγάζει σε μία μόλις νύχτα, απαντώντας με τον τρόπο αυτό σε όσους την κατακρίνουν για...

Μία στριπτιζέζ δημοσίευσε φωτογραφία από τα λεφτά που βγάζει σε μία μόλις νύχτα, απαντώντας με τον τρόπο αυτό σε όσους την κατακρίνουν για την επιλογή δουλειάς που έχει κάνει.

Η εικόνα δείχνει περίπου 3.345 δολάρια, σε ποικίλα χαρτονομίσματα, κάτι που σημαίνει πως με μόλις τρεις βάρδιες τον μήνα, η στριπτιζέζ μπορεί να εισπράξει μέχρι και 120.000 δολάρια τον χρόνο, μοναχά από φιλοδωρήματα.

Η φωτογραφία, που ανέβηκε στο Reddit, γράφει: «Από εδώ και στο εξής, όταν οι άνθρωποι θα με ρωτάνε γιατί είμαι στριπτιζέζ, θα τους δείχνω αυτή τη φωτογραφία (μία βραδιά δουλειάς)».

Η χρήστης του Reddit, με όνομα Menagerii, τονίζει ότι το στριπτίζ τη βοηθάει να πληρώνει τη σχολή μηχανολογίας της, «σε ένα από τα πιο έγκυρα πανεπιστήμια των ΗΠΑ», όπως η ίδια αναφέρει.

Πάντως, η ίδια προσέθεσε ότι τα κέρδη της φωτογραφίας προέρχονται από διπλή βάρδια, και πως μια κανονική βραδιά της αποφέρει από 500 έως 1.500 δολάρια. «Εκείνη τη νύχτα χρειάστηκε να χορέψω σε περίπου 30 τραπέζια και πέντε διαφορετικές σκηνές. Αλλά δεν με νοιάζει. Βγάζω περισσότερα σε ένα βράδυ από ότι περισσότεροι από εσάς σε έναν μήνα».

Δείτε επίσης...

Διάφορα 5338511232501177805
item