ΣΟΚ!! Ισλαμικό δικαστήριο επέβαλε ποινή παράλυσης απ' τη μέση και κάτω σε κατηγορούμενο! - Βίντεο

Είναι δύσκολο να πιστέψει κανείς την ποινή που επέβαλλε ένα δικαστήριο της Σαουδικής Αραβίας σε έναν άντρα, στη λογική του « οφθαλμόν αντ...


Είναι δύσκολο να πιστέψει κανείς την ποινή που επέβαλλε ένα δικαστήριο της Σαουδικής Αραβίας σε έναν άντρα, στη λογική του «οφθαλμόν αντί οφθαλμού».

Ο 24χρονος Ali al-Khawahir καταδικάστηκε επειδή όταν ήταν 14 ετών μαχαίρωσε έναν φίλο του στην πλάτη και τον άφησε παράλυτο.

Το δικαστήριο αποφάσισε ότι ο νέος πρέπει ή να πληρώσει 200.000 ευρώ αποζημίωση στο θύμα ή θα πρέπει να δεχτεί να μείνει παράλυτος από τη μέση και κάτω.

Η Διεθνής Αμνηστία χαρακτήρισε την απόφαση του δικαστηρίου ως ένα μεγάλο σοκ.
Τα δικαστήρια στη Σαουδική Αραβία συνηθίζουν να αποφασίζουν αντίποινα. Για παράδειγμα πολύ συχνά στους κλέφτες κόβουν τα χέρια ή επιβάλλουν τη θανατική ποινή στους δολοφόνους.

Στη φωτογραφία φρεσκοκομμένο χέρι ...εγκληματία!

Δυστυχώς κάποιοι ζούνε στο μεσαίωνα ακόμα!



Σύμφωνα με το BBC το Ηνωμένο Βασίλειο ζήτησε από τη Σαουδική Αραβία να μην προχωρήσει με την παράλυση του Σαουδάραβα που δόθηκε η ασυνήθιστη τιμωρία από το δικαστήριο για την επίθεση όταν ήταν 14 ετών μαχαίρωσε έναν φίλο του στην πλάτη και τον άφησε παράλυτο

Η φράση ειπώθηκε για να είναι η εφαρμογή του ισλαμικού νόμου.

Αμνηστία έχει σχέση με την ποινή σε βασανιστήρια.


Μιλώντας στο Jeremy Paxman στην εκπομπή Newsnight, Princess Basmah Bint Σαούντ, της Σαουδικής βασιλικής οικογένειας, καταδίκασε την ποινή.

Είπε: «Είτε ότι είναι ο Χριστιανισμός, το Ισλάμ και άλλες θρησκείες ... έχουμε παρανοήσει τον πυρήνα της ίδιας της ανθρωπότητας είναι όλο για την ύπαρξη του ανθρώπου ... ακόμα και σε τιμωρίες μας.».

Δείτε επίσης...

ΣΟΚ 8516943504741587247
item