Απίστευτος διάλογος ληστή-θύματος, λίγο πριν την κλέψει!

Απύθμενο θράσος ενός νεαρού μοτοσυκλετή τσαντάκια που "χτύπησε" την Κυριακή στην περιοχή του Σκαγιοπουλείου στην Πάτρα.  Την ώρ...

Απύθμενο θράσος ενός νεαρού μοτοσυκλετή τσαντάκια που "χτύπησε" την Κυριακή στην περιοχή του Σκαγιοπουλείου στην Πάτρα.
 Την ώρα που το θύμα του, μία ηλικιωμένη γυναίκα, η οποία γύρισε στο σπίτι της από την εκκλησία της έπιασε την κουβέντα για να την συμβουλέψει.

Επειδή η γυναίκα φορούσε αρκετά χρυσαφικά, ο νεαρός που είχε σταματήσει με τη μηχανή του δήθεν για να ανάψει τσιγάρο άρχισε να της κάνει παρατήρηση ότι και καλά... «ήταν επικίνδυνο να κυκλοφορεί με τόσο χρυσαφικό πάνω της». Ότι δεν έπρεπε να φοράει τόσες αλυσίδες, βραχιόλια και σκουλαρίκια γιατί θα προκαλούσε τους κλέφτες που θα την χτυπούσαν και ότι όλα αυτά ήταν καλύτερα να τα βγάλει και να τα βάλει στην τσάντα της.

Η αφελής ηλικιωμένη κυρία τον εμπιστεύτηκε: «Έχεις δίκιο παιδί μου», του είπε. Που να βάλει με το νου της ότι με το πού θα έκανε αυτό που της έλεγε, ο μηχανόβιος τσαντάκιας θα της... άρπαζε την τσάντα και θα το ‘σκαγε, παίρνοντας μαζί όλα τα κοσμήματά της! Η ηλικιωμένη έβαλε τις φωνές αλλά ήταν πια αργά. Και οι περαστικοί δεν μπορούσαν να πιστέψουν τι σκαρφίστηκε ο επιτήδειος για να την κλέψει... Το θέμα είναι πού να βάλεις πια τα κοσμήματά σου για να νιώθεις ασφαλής; Στο σπίτι θα σε κλέψουν, στην τράπεζα θα πέσει "κούρεμα", επάνω σου θα βρεθεί κάποιος επιτήδειος να σε κλέψει... Στο χώμα, αδελφές μου, στο χώμα!
kamarinia.gr

Δείτε επίσης...

Ελλάδα 5565195503341251151
item