Απίστευτο: Δείτε πόσα λεφτά έχασε η Κωνσταντίνα από το κούρεμα στην Κύπρο!

Για τους κόπους μιας ζωής που είδε να εξανεμίζονται εν μία νυκτί, μίλησε η Κωνσταντίνα, που έπεσε θύμα του «κουρέματος» όπως πολλοί άλλοι ...

Για τους κόπους μιας ζωής που είδε να εξανεμίζονται εν μία νυκτί, μίλησε η Κωνσταντίνα, που έπεσε θύμα του «κουρέματος» όπως πολλοί άλλοι Κύπριοι πολίτες! «Χάσαμε τα λεφτά μας», παραδέχεται νέτα – σκέτα η τραγουδίστρια, η οποία πριν από δύο χρόνια αναγκάστηκε να πουλήσει το σπίτι της στο Παλαιό Φάληρο.
Πληροφορίες αναφέρουν πως η τιμή του «άγγιξε» τις 500.000 ευρώ και η Κωνσταντίνα, βλέποντας την κατάσταση στην Ελλάδα, αποφάσισε να αποταμιεύσει τα χρήματα αυτά, αλλά και όσα είχε από την πολύχρονη καριέρα της, σε κυπριακή τράπεζα.

Μαζί με άλλους 50 Κύπριους, η Κωνσταντίνα και η οικογένειά της προέβησαν σε αγωγές για το «κούρεμα». «Βρέθηκα στην Κύπρο και έζησα από κοντά το δράμα του κυπριακού λαού. Κυκλοφορώντας στη Λευκωσία, η εικόνα θυμίζει την εισβολή του 1974», λέει στην εφημερίδα «Real News» η τραγουδίστρια, που έζησε την διχοτόμηση του νησιού όταν ήταν 11 ετών και έκτοτε δεν έχει ξαναδεί τον πατέρα της.

«Είναι ένας πόλεμος χωρίς όπλα. Δεν είναι μόνο ότι χάσαμε τα λεφτά μας. Φοβάμαι ότι θα χάσουμε και την πατρίδα μας!», δηλώνει η Κωνσταντίνα, συμπληρώνοντας πως αυτό που προέχει είναι η κόρη της, Χριστίνα, που πλησιάζει τα 18. Μετά από 12 χρόνια διάστασης, η τραγουδίστρια επανασυνδέθηκε με τον πρώην άνδρα της, τον οδοντίατρο Βασίλη Δουκάκη: «αν η ζωή μου ήταν μόνο η καριέρα δεν θα ήμουν ευτυχισμένη.

Θα ήμουν, όμως, ευτυχισμένη αν ήμουν απλώς παντρεμένη χωρίς καριέρα! Με γεμίζει να είμαι μια σύγχρονη γυναίκα, με τη δουλειά μου, τα ενδιαφέροντά μου, να έχω τους οικονομικούς μου πόρους ώστε να είμαι ανεξάρτητη, αλλά συγχρόνως... και δεσμευμένη!».

Δείτε επίσης...

Διάφορα 8766820094720281909
item