«Απλώστε σπέρμα στο πρόσωπο», προτείνει 51χρονη σταρ για τέλειο δέρμα

Μια απρόσμενη αποκάλυψη για το ποιο είναι το μυστικό της ομορφιάς της έκανε η 51χρονη Χέδερ Λόκλιαρ, γνωστή από τη Δυναστεία και το Melros...

Μια απρόσμενη αποκάλυψη για το ποιο είναι το μυστικό της ομορφιάς της έκανε η 51χρονη Χέδερ Λόκλιαρ, γνωστή από τη Δυναστεία και το Melrose Place, σε κάμερα τηλεοπτικού συνεργείου.

«Απλώστε απλά σπέρμα στο πρόσωπό σας». Αυτό απάντησε η 51χρονη σταρ (η οποία διατηρείται σε άψογη φυσική κατάσταση) όταν ο καμεραμάν του TMZ την ρώτησε αν έχει να κάνει κάποιες προτάσεις για προϊόντα αντιγήρανσης στις τηλεθεάτριες που παρακολουθούσαν.
Η Λόκλιαρ, που δεν φημίζεται για το χιούμορ της, δεν έμοιαζε να αστειεύεται όταν έκανε τη συγκεκριμένη δήλωση (σ.σ. που βρέθηκε στην πρώτη θέση στη λίστα με τα δημοφιλή της Huffington Post).

Ενώ ακόμη πιο αμήχανα έκανε τα πράγματα το γεγονός ότι τη στιγμή που μιλούσε για το μυστικό της, ο συνοδός της συνειδητοποίησε ότι είχε το φερμουάρ του κατεβασμένο.
Οι επιστήμονες, πάντως, επιμένουν να μιλούν για τις αντιοξειδωτικές ιδιότητες του σπέρματος. Ενώ το 2009 μια ρεπόρτερ του Cosmopolitan δοκίμασε θεραπεία προσώπου με σπέρμα σε ένα spa στην Νέα Υόρκη. Δηλώνοντας πως όντως το δέρμα της ήταν πολύ πιο απαλό μετά.


iefimerida.gr

Δείτε επίσης...

Video 227795848113257140
item