Αποκλειστικό: Mεγάλο κανάλι τάζει Βενετία και σε πάει Σαντορίνη!

Όλοι μας  πάντα  όταν βλέπουμε ένα τηλεπαιχνίδι στην Tv,   έχουμε στο πίσω μέρος του μυαλού μας την αμφιβολία,  που γενν...

Όλοι μας  πάντα  όταν βλέπουμε ένα τηλεπαιχνίδι στην Tv,   έχουμε στο πίσω μέρος του μυαλού μας την αμφιβολία,  που γεννιέται από το πολυδιαφημισμένο και «καλοσερβιρισμένο» προϊόν.  Πάντοτε ήθελα να μάθω τι κρύβεται πίσω από τα τηλεπαιχνίδια που τάζουν τον ουρανό με τ'  άστρα, και σήμερα είμαι στην ευχάριστη θέση να σας πως ότι κατάφερα να μάθω τουλάχιστον για ένα από αυτά.
Aέρας οικονομικής κρίσης,  είχε φυσήξει από πολύ νωρίς όπως φαίνεται  στον Αντ1,  αφού παίκτης από την μαγειρική εκπομπή Love bites,  αποκαλύπτει μόνο στο Athensbars, τι έγινε όσον αφορά  το έπαθλο που κέρδισε με την κοπέλα που τον διάλεξε στο παιχνίδι εν έτει 2009.

Σας θυμίζω ότι η εν λόγω εκπομπή ήταν μία παραλλαγή του «Κάτι ψήνεται»,  μόνο που σε αυτή την περίπτωση μαγείρευαν 4 άντρες για μία κοπέλα και το αντίστροφο. Ο 28χρονος σήμερα Νίκος όπως λέει,  επιλέχθηκε από την κοπέλα και το έπαθλο που κέρδισαν ήταν  1000 ευρώ και ένα ταξίδι στην μαγευτική Βενετία. Και τα δύο φάνταζαν άπιαστο όνειρο για πολύ καιρό,  αλλά ευτυχώς το ποσό δόθηκε όχι όλο βεβαίως. Όσον αφορά το ταξίδι οι υπεύθυνοι για μεγάλο διάστημα ήταν άφαντοι και όταν εμφανίστηκαν,  έστειλαν το ζεύγος στην Σαντορίνη και όχι για μία εβδομάδα αλλά για 3 ημέρες. 
Εύχομαι να μην ισχύει το ίδιο για όλα τα τηλεπαιχνίδια,  αν αναλογιστούμε το πόσο βαθιά έχουμε μπει στην οικονομική κρίση.
Πάντως να σας πω έτσι για την ιστορία ότι ανάμεσα στους δύο συμμετέχοντες το ειδύλλιο δεν οδηγήθηκε πουθενά.
Εμ η Σαντορίνη δεν είναι και Βενετία Αντ1 μου!
athensbars.gr

Δείτε επίσης...

Media 3437341042025656661
item