ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΣΟΚ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΤΗΣ ΣΠΑΡΤΗΣ

Τραγωδία σήμερα Πέμπτη 21 Μαρτίου 2013 το μεσημέρι στις 2:15 περίπου στο Γενικό Νοσοκομείο Σπάρτης. Οι πληροφορίες μας είναι πολύ χαοτικές...

Τραγωδία σήμερα Πέμπτη 21 Μαρτίου 2013 το μεσημέρι στις 2:15 περίπου στο Γενικό Νοσοκομείο Σπάρτης.
Οι πληροφορίες μας είναι πολύ χαοτικές και προσπαθούμε να μάθουμε τι ακριβώς έγινε. Έτσι σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ένας μάλλον Γερμανός ο οποίος έμενε χρόνια στην Ελλάδα, εισέβαλε σήμερα το μεσημέρι στο Νοσοκομείο Σπάρτης και αναζήτησε το φυσικοθεραπευτήριο.

Αφού βρήκε το φυσικοθεραπευτήριο άνοιξε την πόρτα και τουφέκισε με μια καραμπίνα που είχε κρύψει σε μια καλαμωτή, ένα φυσικοθεραπευτή, ο οποίος όπως μαθαίνουμε ξέφυγε τον κίνδυνο για τη ζωή του. Μόλις τουφέκισε τον φυσικοθεραπευτή, στον διάδρομο του νοσοκομείου γύρισε το όπλο στο κεφάλι του και τίναξε τα μυαλά του στον αέρα.

Φήμες λένε πως εχθές στο νοσοκομείο έχασε τη γυναίκα του από εγκεφαλικό και συνδέουν αυτό το γεγονός με το ότι πιθανών να ήθελε να εκδικηθεί για το χαμό της γυναίκας του, αλλά κανείς δεν καταλαβαίνει γιατί χτύπησε έναν φυσικοθεραπευτή σκόπιμα ή αν ήταν τυχαία επιλογή του θύματος.

apela.gr

Δείτε επίσης...

ΣΟΚ 5524796116534903116
item