Αντιμέτωπος με τη γκόμενα - γαρίδα

Ένα σοβαρό διαχρονικό πρόβλημα του άντρα χρήζει συζήτησης. Γιατί λύση δεν υπάρχει.


Ένα σοβαρό διαχρονικό πρόβλημα του άντρα χρήζει συζήτησης. Γιατί λύση δεν υπάρχει.

Ας ξεκινήσουμε με τα βασικά γιατί μόλις ρώτησα μια κοπέλα στο γραφείο αν ξέρει τι είναι η γκόμενα - γαρίδα και δεν ήξερε. Είναι λοιπόν αυτή η γκόμενα που κρατάς το σώμα και κόβεις το κεφάλι. Εντάξει; Κατανοητό; Όχι; Εκείνη η κοπέλα με το πολύ ωραίο σώμα και το πολύ άσχημο πρόσωπο. Α γεια σου.

Μπαίνεις στο bar, βλέπεις μια ωραία πλάτη. Κι έναν ωραίο πισινό. Πολύ ωραίο για την ακρίβεια να στέκεται καμαρωτός πάνω σε δύο καλλίγραμμα πόδια. Τόσα χρόνια βαρελάς και τα λοιπά. Σε μια στιγμή γυρνά μπροστά. Το βλέμμα σου ήταν χαμηλά οπότε εξακολουθείς να λιγουρεύεσαι αυτά τα πόδια. Ώπα και ωραίο ντεκολτέ, έχουμε πιάσει το Τζακ Ποτ δεν το συζητώ.

Ξάφνου ο χρόνος παγώνει. Οι κόρες σου διαστέλλονται και το μυαλό σου θολώνει από την εικόνα. Ο Θεός όφειλε να έχει δώσει σε αυτό το μυθικά πλασμένο σώμα ένα πρόσωπο αντάξιό του. Αλλά όχι.

Υπάρχουν πολλές γυναίκες εκεί έξω που έχουν υπέροχο σώμα αλλά άσχημο πρόσωπο. Και ναι, είμαστε μαλάκες, ρηχοί, μισογύνηδες και γελοίοι που τα γράφουμε αυτά αλλά είναι μία πικρή αλήθεια που πρέπει να ειπωθεί. Φυσικά και υπάρχουν αντίστοιχοι άντρες - καραβίδες. Αλλά δεν μας αφορούν.

Η άσχημη γκόμενα στα καλύτερά της

Είναι φυσιολογικό να υπάρχουν γκόμενες γαρίδες. Φυσιολογικότατο. Γιατί είναι το ανώτατο level για μία άσχημη κοπέλα το να καταφέρει τουλάχιστον να έχει ένα φανταστικό σώμα ώστε να τραβάει τα ανδρικά βλέμματα. Είναι δύο οι τρόποι να είσαι υπέροχη γκόμενα αν δεν έχεις ωραίο πρόσωπο. Α) Να είσαι γαμάτη, πανέξυπνη, mindblowing και ερωτεύσιμη και Β) να έχεις ένα πολύ ωραίο και γυμνασμένο σώμα. Κι επειδή το πρώτο είναι πάρα πολύ δύσκολο και δεν εξασφαλίζεται με μερικές ώρες στο γυμναστήριο καθημερινά, το πιο συχνό φαινόμενο είναι το δεύτερο.

Κάθε ασχημούτσικη γκόμενα προσπαθεί να βρει εκείνα τα στοιχεία που θα την αναδείξουν. Οι πιο πολλές επιλέγουν να κάνουν τα πάντα ώστε ο δικός τους κώλος ή το δικό τους σώμα εν γένει να είναι το πιο ωραίο. Για πολλούς άνδρες στην τελική αυτό είναι υπεραρκετό. Δεν είμαστε ούτε τόσο ρηχοί, ούτε τόσο μαλάκες. Απλά μας αρέσει μία γυναίκα να προσέχει το σώμα της.


Η τιμιότητα της γκόμενας - γαρίδα

Αυτογνωσία. Αυτό είναι το μυστικό στην συμπεριφορά της που θα σε κερδίσει και θα σου δείξει ότι αυτό το κορίτσι αξίζει μερικά δράμια περισσότερο από τα άλλα τα όμορφα που έχουν το μυαλό τους δεμένο σε κορδόνι για να μην φύγει στον ουρανό. Η γκόμενα - γαρίδα ξέρει τα όριά της. Ξέρει ότι για να εντυπωσιάσει πρέπει να κάνει το κάτι παραπάνω.

Είναι σαν αυτό που είχαμε γράψει παλιότερα για την γυναίκα με πιασίματα, ότι είναι δυο φορές γυναίκα. Γιατί αντιλαμβάνεται το συγκριτικό της μειονέκτημα και θα κάνει τα πάντα για να το υπερκαλύψει. Τα πάντα.. Τέλος πάντων, θα καταβάλει μια καλή προσπάθεια να είναι τόσο ποθητή, τόσο σεξουαλική, τόσο ανοιχτή σε προκλήσεις που να μην την κοιτάς καν στο πρόσωπο. Ή να μην σε νοιάζει.

Όταν η γκόμενα - γαρίδα χάνει την μπάλα

Ελοχεύει ο κίνδυνος. Να το χάσει το καημένο το κοριτσάκι. Γιατί υπάρχουν μερικές γκόμενες - γαρίδα που έχουν πραγματικά φανταστικό σώμα. Ξέρεις από εκείνες που βλέπεις φωτογραφημένες στα ανδρικά περιοδικά με τα μαλλιά μπροστά στο πρόσωπο, είτε με καπέλα και γυαλιά ηλίου. Ναι, κάτι τέτοια κάναμε όταν η γκόμενα δεν βλεπόταν αλλά είχε φανταστικό σώμα.

Σε κάποια φάση όμως αυτή η γκόμενα που βλέπει εκατοντάδες άνδρες να την αποθεώνουν για το σώμα της, νομίζει ότι είναι και όμορφη. Σου λέει "με γουστάρουν. Άρα είμαι ωραία. Η πιο ωραία". Κι εκεί η μπάλα χάνεται, το κορίτσι χάνει το συγκριτικό πλεονέκτημα της αυτογνωσίας και μένει με τους θαυμαστές της να κάνουν επτακόσια like σε κάθε φωτογραφία της. Δεν το λες και κακό. Αλλά σίγουρα δεν το λες και καλό.


Ο χρόνος που μετρά εις βάρος της

Άδικος ο χρόνος για τη γκόμενα - γαρίδα. Πόσες γυναίκες έχεις δει να διατηρούν την σιλουέτα τους μετά τα 35-40; Πόσες είναι οκ σωματικά μετά από δυο γέννες; Και πόσες αλήθεια θα βλέπεις τόσο συχνά σε αυτή την ηλικία με ρούχα που να αναδεικνύουν την σιλουέτα τους;

Το όποιο προτέρημα της γκόμενας - γαρίδα πεθαίνει με τον χρόνο. Γιατί μία γυναίκα με όμορφο πρόσωπο και μέτριο σώμα θα είναι πάντα όμορφη. Ακόμα κι όσο θα περιμένεις τα μαλλιά της να γκριζάρουν που λέει κι ο Mick Jagger. Ενώ μια γκόμενα - γαρίδα θα καταλήξει τσούχτρα. Ούτε σώμα ούτε κεφάλι. Σκέτο ζελέ.

Περιμένουμε από ένα γυναικείο site να γράψει για τον άνδρα - καραβίδα. Και να είστε σίγουροι και σίγουρες ότι θα το διαβάσουμε χωρίς φόβο και πάθος χαμογελώντας στην ασχημόφατσα που βλέπουμε στον καθρέφτη.

Δείτε επίσης...

Άντρες 1000132132793498906
item