Αυτή είναι η μητέρα που αποπλάνησε τον γιο της!

Σε τέσσερα χρόνια και οκτώ μήνες φυλάκιση, καταδικάστηκε την Τετάρτη, από το Ανώτερο Δικαστήριο της Νάπα στην Καλιφόρνια, η Μίστι Άτκινσον...

Σε τέσσερα χρόνια και οκτώ μήνες φυλάκιση, καταδικάστηκε την Τετάρτη, από το Ανώτερο Δικαστήριο της Νάπα στην Καλιφόρνια, η Μίστι Άτκινσον, με την κατηγορία, παρενόχλησης του ίδιου της του γιου!

Η ίδια αποποιείται τις κατηγορίες της αιμομιξίας, χαρακτηρίζοντας αυτό που συνέβη μεταξύ εκείνης και του γιού της ως… "γενετική έλξη"!

Η 32χρονη είχε συλληφθεί, αφότου εντοπίστηκε σε δωμάτιο ξενοδοχείου με το έφηβο παιδί της. Μάνα και γιός ζούσαν χωριστά, αφού τη κηδεμονία είχε ο πατέρας. Οι δυο τους δεν είχαν συναντηθεί για 15 χρόνια και η σχέση τους ξεκίνησε όταν η μητέρα άρχισε να στέλνει γυμνές φωτογραφίες στον 16χρονο μέσω Facebook!

Σύμφωνα με την "Napa Valley Register", η καταδικασθείσα δήλωσε στο δικαστήριο:

"Δεν νιώθω ότι πρέπει να καταδικαστώ για αιμομιξία διότι υπάρχει κάτι που λέγεται γενετική έλξη. Είναι ένα πάρα πολύ ισχυρό φαινόμενο που συμβαίνει στο 50% των ανθρώπων που ξανασυναντιούνται με έναν συγγενή τους που έχουν χάσει για πάρα πολλά χρόνια".

Ορισμένοι ψυχολόγοι ισχυρίζονται, ότι συγγενείς που χωρίστηκαν για πάρα πολύ καιρό, μπορεί να νιώσουν έλξη ο ένας για τον άλλον όταν ξανασυναντηθούν  ως ενήλικες.

Παρόλ’ αυτά, η έρευνα που έχει πραγματοποιηθεί επί του θέματος είναι ιδιαίτερα περιορισμένη.

Δείτε επίσης...

Ροζ Σκάνδαλα 3836069809947504581
item