Σερβιτόρα έμεινε άφωνη όταν ζήτησε ταυτότητα και της έδωσαν...

Μία σερβιτόρα σε εστιατόριο έμεινε με το στόμα ανοιχτό, όταν μία πελάτισσα, της οποίας είχε ζητήσει την ταυτότητα προκειμένου να μπορέσει ...

Μία σερβιτόρα σε εστιατόριο έμεινε με το στόμα ανοιχτό, όταν μία πελάτισσα, της οποίας είχε ζητήσει την ταυτότητα προκειμένου να μπορέσει να της σερβίρει αλκοόλ, της έδωσε τη δικιά της ταυτότητα, την οποία η σερβιτόρα είχε χάσει πριν από δύο εβδομάδες!

Η Μπριάνα Πρίντι, από το Κολοράντο, είχε χάσει το πορτοφόλι της σε ένα κλαμπ... Η νεαρή σερβιτόρα στη συνέχεια διαπίστωσε πως ο λογαριασμός των καρτών της συνέχιζε να χρεώνεται, παρ' ότι η ίδια δεν τις χρησιμοποιούσε.

Κάποιες μέρες μερά, η 26χρονη σερβιτόρα ζήτησε από μία παρέα τεσσάρων κοριτσιών να της δείξουν τις ταυτότητές τους, προκειμένου να μπορέσει να τους σερβίρει τα αλκοολούχα ποτά που είχαν παραγγείλει.

Η Πρίντι έμεινε με το στόμα ανοιχτό, όταν μία από τις κοπέλες της έδωσε τη δικιά της, χαμένη ταυτότητα, παριστάνοντας πως είναι εκείνη!

Η 26χρονη σερβιτόρα προσπάθησε να παραμείνει ψύχραιμη και αποκρίθηκε "πολύ ωραία, θα επιστρέψω σε λίγο με τα ποτά σας". Έπειτα, περπάτησε ως το μπαρ, και κάλεσε την αστυνομία, συνεχίζοντας να δουλεύει σαν να μην συνέβαινε τίποτα, μέχρι οι Αρχές να καταφτάσουν. "Φόρεσα το σερβιτορικό μου χαμόγελο και προσπάθησα να παραμείνω ψύχραιμη, περιμένοντας την αστυνομία να καταφτάσει" δήλωσε η ίδια.

Όταν η αστυνομία έφτασε, η γυναίκα, το όνομα της οποίας δεν αποκαλύφθηκε, συνελήφθη με τις κατηγορίες της κλοπής, της κλοπής ταυτότητας και της απάτης.

Δείτε επίσης...

Απάτες 7384048373582291735
item