Έχω να κόψω τα μαλλιά μου 11 χρόνια – Είμαι εθισμένη

Έχουν περάσει έντεκα χρόνια από τότε που η Cen Yingyuan έκοψε για τελευταία φορά τα μαλλιά της. Η 44χρονη Κινέζα, η οποία δηλώνει εθισμένη...

Έχουν περάσει έντεκα χρόνια από τότε που η Cen Yingyuan έκοψε για τελευταία φορά τα μαλλιά της. Η 44χρονη Κινέζα, η οποία δηλώνει εθισμένη στα μαλλιά της, βλέπει τον κόσμο από ύψος ενός μέτρου και 50 εκατοστών. Τα μαλλιά της, αντιθέτως, είναι δύο μέτρα σε μήκος, γεγονός που σημαίνει πως η γυναίκα είναι μισό μέτρο κοντύτερη από ότι η κόμη της!

Όπως είναι φυσικό, η Cen συγκεντρώνει όλη την προσοχή επάνω της, κάθε φορά που βγαίνει έξω, αφού τα δίμετρα μαλλιά της είναι ένα θέαμα που δεν περνάει εύκολα απαρατήρητο. Η 44χρονη θεωρεί τα μαλλιά της τόσο πολύτιμα, που φτάνει σε σημείο να συλλέγει και να φυλάει στο σπίτι της τα μαλλιά που της πέφτουν. “Από το 2005 και έπειτα, έχω αρχίσει να μαζεύω τα υπολείμματα των μαλλιών μου. Συνήθως, μαζεύω γύρω στα 50 γραμμάρια τον χρόνο” δηλώνει η ίδια.



Η Yingyuan υποστηρίζει πως έχει δεχθεί αρκετές προσφορές μέχρι σήμερα για να κόψει τα μαλλιά της, μέχρι και μία που έφτανε τα 2.500 ευρώ, με την Κινέζα να αρνείται υποδειγματικά να το κάνει. Η 44χρονη φροντίζει να τα διατηρεί σε εξαιρετική κατάσταση και δηλώνει περήφανη που δεν έχει εντοπίσει ακόμα ούτε μία γκρίζα τρίχα.

Τα μαλλιά της βέβαια της προκαλούν ένα σημαντικό μειονέκτημα, καθώς πρέπει να αφιερώνει πάνω από μία ώρα την ημέρα, προκειμένου να τα λούζει και να τα χτενίζει σωστά. Η Κινέζα δεν είναι σε θέση να τα πλένει όπως… όλοι οι άνθρωποι, εξαιτίας του εξαιρετικού τους μήκους, με αποτέλεσμα να αναγκάζεται να σκύβει πάνω από έναν κουβά, κάθε φορά που χρειάζεται να λουστεί.

Δείτε επίσης...

Κόσμος 383615427285110431
item