Η Μαρία Σολωμού προσποιήθηκε oργασμo στον Κωστόπουλο!! (video)

Την πρόκληση να προσποιηθεί ότι έρχεται σε oργασμό, όπω η Μεγκ Ράιαν στο «Οταν ο Χάρι γνώρισε τη Σάλι», αποδέχθηκε η Μαρία Σολωμού που βρέ...

Την πρόκληση να προσποιηθεί ότι έρχεται σε oργασμό, όπω η Μεγκ Ράιαν στο «Οταν ο Χάρι γνώρισε τη Σάλι», αποδέχθηκε η Μαρία Σολωμού που βρέθηκε καλεσμένη στο «Βράδυ». Και τα πήγε περίφημα.

Οι εpωτικές σκηνές που είχε η Μαρία Σολωμού στην ταινία «Αν» -και το πόσο πειστικές ήταν αυτές- ήταν η αφορμή για να της ζητήσει ο Πέτρος Κωστόπουλος, ως καλεσμένη του στο «Βράδυ», να προσποιηθεί ότι έρχεται σε oργασμό.

Κάτι που η ακομπλεξάριστη Μαρία Σολωμού δέχθηκε να κάνει. Γνωρίζοντας φυσικά ότι αυτό είναι ένα βιντεάκι που θα την κυνηγά στην υπόλοιπη ζωή της.

Στο πλαίσιο της ίδιας συνέντευξης μίλησε και για την περίφημη συγκατοίκησή της με τον πρώην της, Μάριο Αθανασίου, κάτω από την ίδια στέγη. «Το έχουμε πάρει μαζί το σπίτι. Ή μάλλον το χρωστάμε μαζί. Υπάρχουν διαφορετικές είσοδοι και τα πάντα είναι χωρισμένα. Ο λόγος που 'συγκατοικήσαμε' έχει να κάνει με την κρίση. Αλλά επίσης με το γεγονός ότι θέλει να βλέπει το παιδί του και ότι υπάρχουν και ορισμένα πράγματα που πρέπει να κάνουμε μαζί ως γονείς».

Δείτε επίσης...

Video 1640053354955594860
item