#Instacouple: Το ζευγάρι που γνωρίστηκε μέσω Instagram

Όταν οι φίλοι ρωτάνε τον Santiago Perez Grovas και την Taylor Dee πώς γνωρίστηκαν, έκεινοι σύμφωνα με το Mashable, απαντούν μέσω του In...


Όταν οι φίλοι ρωτάνε τον Santiago Perez Grovas και την Taylor Dee πώς γνωρίστηκαν, έκεινοι σύμφωνα με το Mashable, απαντούν μέσω του Instagram.
Οι δυο τους είναι μία ξεχωριστή περίπτωση, καθώς χαρακτηρίζονται από το δημοσίευμα ως «o Jay Z και η Beyonce του φωτογραφικού κοινωνικού δικτύου», διότι πριν κατακλύσουν το κοινωνικό δίκτυο όλες οι διασημότητες, τα προφιλ τους ήταν ιδιαίτερα δημοφιλή.

Ο Grovas, 26 ετών, δουλεύει σε μία δική του αρχιτεκτονική εταιρεία στο Μέξικο Σίτι, ενώ η 22χρονη ως σερβιτόρα στο Κολοράντο. Όταν για πρώτη φορά η Dee άρχισε να ακολουθεί τον Santiago στο Instagram πίστευε ότι ήταν γυναίκα, καθώς οι φωτογραφίες που δημοσίευε έδειχναν κυρίως γυναίκες, αλλά ύστερα από τέσσερις μήνες συνειδητοποίησε ότι πρόκειται για άντρα, όταν δημοσίευσε τη φωτογραφία του. Η μοιραία γνωριμία πραγματοποιήθηκε ύστερα από τον διαγωνισμό που διοργάνωσε ο Santiago για τον 50.000ο follower του. H Taylor κατάφερε να κερδίσει και αφότου δημοσίευσε την παρακάτω φωτογραφία, οι δυο τους άρχισαν να συνομιλούν μέσω Διαδικτύου.


Tο ζευγάρι που είναι πλέον μαζί για οχτώ μήνες πρωτοσυναντήθηκε στο αεροδρόμιο του Ντέβερ, καθώς η Taylor είχε συμφωνήσει να ποζάρει μπροστά στο φωτογραφικό φακό του Santiago. Η σχέση που διατηρούν είναι εξ αποστάσεως, ενώ η 22χρονη προσπαθεί να διατηρήσει την ψυχραιμία της από τις ημίγυμνες φωτογραφίες γυναικών που δημοσιεύει ο σύντροφός της. Η ίδια αποκαλύπτει ότι μπορεί να ζηλεύει, αλλά έχει εμπιστοσύνη στον επαγγελματισμό του. Τέλος όπως δήλωσε, σκοπεύει να γίνει αεροσυνοδός για να μπορεί να ταξιδεύει πιο συχνά και να βλέπει τον Santiago
lifo.gr

Δείτε επίσης...

internet 2232768795627877144
item