Τι έπαθε η Χριστίνα Κολέτσα;;; Η ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΗ εμφάνιση της στην εκπομπή «Βράδυ»!

Σοκ! Τετάρτη βράδυ και οι τηλεθεατές έπαθαν πλάκα!!!

Σοκ! Τετάρτη βράδυ και οι τηλεθεατές έπαθαν πλάκα!!!

Όχι φυσικά με τις εξομολογήσεις της Χριστίνας Κολέτσα στον Πέτρο Κωστόπουλο και στην εκπομπή του «Βράδυ» ούτε γιατί της ζήτησε να πει το καινούριο της τραγούδι, αφού όμως πρώτα είχε βάλει στο στόμα τρία σοκολατάκια…

Στήλη άλατος έμειναν οι θεατές με την εμφάνιση της Χριστίνας, η οποία έχει αδυνατίσει πολύ τον τελευταίο καιρό. Επικίνδυνα, θα λέγαμε, και δεν είναι ακραία η χρήση της συγκεκριμένης λέξης.
Κάποτε -και δεν μιλάμε, βέβαια, για κάποιο τρελό, πολύ μακρινό χρονικό διάστημα, αλλά για έναν με ενάμισι περίπου χρόνο πριν- ήταν juicy, χυμώδης.

Είχε ένα σώμα-πρότυπο για τις άλλες. Ήταν το υπέροχο θηλυκό με τις καμπύλες και το τέλειο -όσο ακριβώς πρέπει- γυμνασμένο κορμί που προκαλούσε τη ζήλια των υπόλοιπων γυναικών, κάνοντας τα αρσενικά να την κοιτάζουν σαν ξερολούκουμο. Το «φάτε μάτια ψάρια», όμως, ισχύει για το τότε… Τώρα, έχει γίνει αγνώριστη και με το ρυθμό που πάει κινδυνεύει να γίνει σκιά του εαυτού της. Και ασφαλώς δεν είναι τόσο θελκτική όσο τότε. Το αντίθετο, μάλιστα.

Το αψεγάδιαστο κορμί που διέθετε δεν έχει καμία σχέση με αυτό που βλέπουμε τώρα: Η εικόνα της Χριστίνας Κολέτσα που αντικρίσαμε λίγο μετά τα μεσάνυχτα στην εκπομπή του ΑΝΤ1 συγκριτικά με αυτήν της Χριστίνας που τόσα χρόνια ξέραμε και είχαμε αγαπήσει, ήταν αυτό που λέμε «μαύρα μεσάνυχτα και καταμεσήμερο» – το «μαύρα μεσάνυχτα» προφανώς πάει στη σημερινή εικόνα της. Το πώς ήταν και πώς έγινε είναι οφθαλμοφανές. «Απέναντι στο φακό είμαστε όλοι γυμνοί», πρέσβευε η ντίβα της διεθνούς μόδας Sonia Rykiel και η τραγουδίστρια δεν θα μπορούσε να κρυφτεί με τίποτα.

Έχει χάσει πολλά κιλά, κάνει «μπαμ» και δεν της ταιριάζει καθόλου αυτό το look. Κινδυνεύει να αποκτήσει πλέον αναλογίες μοντέλου και όχι τύπου Gisele Bundchen ή των αλλοτινών καλλονών των 90s Cindy Crawford και Claudia Schiffer που ήταν -και δήλωναν- υπερήφανες για τις σφριγηλές καμπύλες τους… Καμπύλες που κάποτε διέθετε και το Χριστινάκι. Πάρε κανένα κιλό κορίτσι μου, δεν θα πάθεις τίποτα! Έτσι να σε ξαναχαρούμε όλοι όπως σε γνωρίσαμε!

Δείτε επίσης...

Showbiz 6568044936020106202
item