Πάτρα: Αφού «ικανοποιήθηκαν», τις πλάκωσαν στο ξύλο

Εφιαλτικές στιγμές έζησαν δύο γυναίκες το βράδυ του περασμένου Σαββάτου στην Πάτρα...

Εφιαλτικές στιγμές έζησαν δύο γυναίκες το βράδυ του περασμένου Σαββάτου στην Πάτρα...
Το περιστατικό, σύμφωνα με πληροφορίες, σημειώθηκε τα ξημερώματα του περασμένου Σαββάτου, όταν οι δύο νεαροί - γύρω στα 25 - πέρασαν μπροστά από δύο αλλοδαπές, οι οποίες έψαχναν για υποψήφιους «πελάτες».

Οι γυναίκες μπήκαν κατευθείαν στο «ψητό» προτείνοντας σεξουαλική ικανοποίηση έναντι αμοιβής. Οι νεαροί δεν αρνήθηκαν και άρχισαν να παζαρεύουν την τιμή.

Όλα αυτά, χωρίς να αντιληφθούν δύο άτομα που βρίσκονταν μέσα σε παρκαρισμένο αυτοκίνητο και έτυχε να δουν όλο το σκηνικό και να ακούσουν τη συνομιλία μεταξύ των νεαρών και των αλλοδαπών ιερόδουλων.

Οι νεαροί και οι γυναίκες συμφώνησαν στην τιμή των 20 ευρώ. Οι άνδρες έδωσαν τα χρήματα στις γυναίκες και μάλιστα τους ζήτησαν να ικανοποιηθούν σε παρακείμενο στενό.

Σύμφωνα με το dete.gr, αφού ολοκληρώθηκε η συνεύρεση, οι δύο άντρες επιτέθηκαν στις γυναίκες με πρωτοφανή αγριότητα.

Με πολύ απειλητικές διαθέσεις, σύμφωνα πάντα με τους αυτόπτες μάρτυρες, οι δύο νεαροί πλησίασαν τις αλλοδαπές απαιτώντας να τους επιστρέψουν τα χρήματα που τους είχαν δώσει! Οι δύο γυναίκες αρνούνταν κατηγορηματικά και κοιτούσαν δεξιά και αριστερά αναζητώντας κάποια βοήθεια προκειμένου να μπορέσουν να ξεφύγουν.

Για να γλιτώσουν έδωσαν τα χαρτονομίσματα των 20€ και οι δράστες έφυγαν τρέχοντας...
newsbomb.gr

Δείτε επίσης...

Ελλάδα 8743964974571547476
item