Δες το συγκινητικό animation για τον έρωτα που «σαρώνει»

Υποψήφιο για Όσκαρ καλύτερης ταινίας κινουμένων σχεδίων και από τα βίντεο που «σαρώνουν» στο Ίντερνετ είναι το νέο animation της Disney πο...

Υποψήφιο για Όσκαρ καλύτερης ταινίας κινουμένων σχεδίων και από τα βίντεο που «σαρώνουν» στο Ίντερνετ είναι το νέο animation της Disney που περιγράφει με συγκινητικό τρόπο μια ιστορία αγάπης!

Μέσα σε περίπου 6 λεπτά, το «Paperman» ξυπνάει την πιο ρομαντική πλευρά του εαυτού μας: μας μεταφέρει στη Νέα Υόρκη της δεκαετίας του ’50, όπου ένας μοναχικός άνδρας συναντά μία γοητευτική γυναίκα αλλά πριν προλάβει να της μιλήσει την χάνει. Κατά τύχη, η γυναίκα δουλεύει στον διπλανό ουρανοξύστη και ο άνδρας προσπαθεί να «κερδίσει» την προσοχή της, χρησιμοποιώντας την φαντασία του και αρκετά χαρτιά.

Εκτός από την προσοχή εκατομμυρίων ανθρώπων ανά τον κόσμο, η ταινία μικρού μήκους του John Kahrs έχει τραβήξει και την προσοχή όσων ασχολούνται με το animation αφού «παντρεύει» τις χειρόγραφες τεχνικές με εκείνες του ηλεκτρονικού υπολογιστή.

Στο «Paperman» πρωταγωνιστούν οι John Kahrs, Jeff Turley και Kari Wahlgren, οι οποίοι καταφέρνουν να μας συγκινήσουν και να μας προβληματίσουν για το πώς είναι ο έρωτας στις πιεστικές ημέρες που ζούμε..

Δείτε επίσης...

Video 2836017007078591107
item